Enver Şahin Milletvekili Aday Adaylığı İçin Başvuruda Bulundu

 


Bursa'da 14 Mayıs 2023'te yapılacak olan milletvekili seçimleri için aday adaylığı başvuruları devam ederken, AK Parti'nin eski kurucularından ve Gemlik eski ilçe başkanı Enver Şahin de aday adaylığı başvurusunda bulundu. Şahin, başvurusunu Bursa AK Parti İl Başkanlığı'na yaparak, seçimlerde aday olmak için gereken ilk adımı atmış oldu.




Enver Şahin, AK Parti'nin Bursa'daki kurucuları arasında yer almaktadır. Gemlik ilçesinde AK Parti İlçe Başkanlığı yapmış olan Şahin, daha önce de siyasi çalışmalarında aktif olarak yer almıştır. Şahin'in aday adaylığı başvurusu, Bursa siyasi arenasında da dikkatleri üzerine çekmiştir.

Bursa AK Parti eski kurucularından ve Gemlik eski Ak Parti ilçe Başkanı Enver Şahin, 14 Mayıs 2023'te yapılacak milletvekili seçimleri için AK Parti'den aday adaylığı başvurusunda bulundu. Şahin, başvuru süreci devam ederken yaptığı açıklamada, "Büyük Millet Büyük Güç, Hedef 2023... Türkiye Yüz yılına Destek Vermek, Türkiye'nin Geleceğine Direnç Gösterenlere Karşı Dimdik Durmak İçin" ifadelerini kullandı.


Şahin, "Bursa'mıza ve Milletimize Hayırlı Olsun İnşallah" diyerek başvurusunu tamamladı. AK Parti'de milletvekili aday adaylık süreci devam ediyor.

Yorum Gönder

Görüşlerinizi bildirin

Daha yeni Daha eski