"Bursaspor, Bayburt Özel İdare Spor'u 3-1 Mağlup Etti"

 


Bursaspor, TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta oynadığı 29. hafta maçında Bayburt Özel İdare Spor'u Timsah Arena'da konuk etti. Maçı Yeşil-Beyazlı ekip, 3-1 kazandı.


Maç öncesinde sakatlanan Enver Cenk Şahin'in yerine Ömer Turan Görgüç ilk 11'de sahaya çıktı. Bursaspor'un "Futbol Sorumlusu" olarak takımın başına getirilen Özer Hurmacı, Deniz Aydın, Hamza Baran Arıkan, Ertuğrul Kurtuluş, Furkan Emre Ünver, Ozan İsmail Koç, Kubilay Sönmez, Emre Tepegöz, Hasan Ayaroğlu, Çağatay Yılmaz ve Berat Altındiş'ten oluşan bir kadro ile sahaya çıktı.


Maça konuk ekip Bayburt Özel İdare Spor başladı. Ancak dakika 16'da sağ kanattan gelişen Bursaspor atağında Kubilay Sönmez'in derinleme pasını iyi değerlendiren Berat Altındiş, topu ağlarla buluşturarak Bursaspor'u 1-0 öne geçirdi. İlk yarının geri kalanında başka gol sesi çıkmadı ve takımlar soyunma odasına bu skorla gitti.


İkinci yarıya da Bursaspor başladı. Dakika 68'de Berat Altındiş, kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydederek durumu 2-0'a getirdi. Dakika 76'da yine Berat Altındiş'in golüyle skor 3-0 oldu. Bayburt Özel İdare Spor, dakika 84'te İbrahim Halil Öner ile bir gol bulsa da, Bursaspor maçı 3-1 kazandı.


Bu sonuçla beraber Bursaspor, puanını 43'e yükseltti ve 9. sıraya yerleşti. Bayburt Özel İdare Spor ise 36 puanla 13. sırada kaldı

Yorum Gönder

Görüşlerinizi bildirin

Daha yeni Daha eski