Gemlikspor, liderden bir puan almayı bildi 1-1

Bursa Süper Amatör Liginde mücadele düşmeme mücadelesi veren Gemlikspor,  lider Elmasbahçelerspor’dan bir puan alındı. 
Gemlik her şeye rağmen Cem, hocayla lig'te puan almaya devam ediyor. Kötü günlerde kimse sahip çıkmazken futbolcular dahil Cem Ucar, yine elinde malzemeyle çorbanın kıvamın da bir puan aldı. 

Lig'de oynadığı 20 maçta 8 mağlup, 6 beraberlik 6 galibiyet alan Gemlikspor, ilk dakikalarından itibaren iki takım da ataklarla rakip kaleyi yokladı. İlk yarıda geliştirilen ataklarla çok sayıda gol fırsatına değerlendiremeyen Gemlikspor kalesinde rakibi Elmasbahçelerspor, iki kez tehlike yarattı ancak biri gol oldu. 44. Dakikada Gemlikspor Hamza, kırmızı kart gördü takım 10 kişi kaldı. İlk yarı Gemlikspor 0-1’lık mağlup sonuçlandı.


Saha ve seyirci avantajını kullanan ev sahibi Cem, hoca taktik sistemi yaparak,  ikinci yarıda da ilk 45 dakikadaki gibi çok sayıda gol fırsatını değerlendiremedi. Maçın normal süresi bitti 6. Dakikalık uzatmalarda da gol geliyor sinyali geliyordu ve  sahadan 90+6'da köşe atışından gelen topu kafa ile ağlara gönderen Alperen'in golüyle lider'den tek puanı hanelerine yazdırdı.

Yorum Gönder

Görüşlerinizi bildirin

Daha yeni Daha eski