Gemlik Ortaokullar arası scrabble turnuvası düzenledi

Gemlik Anadolu İmam Hatip Lisesinin organize ettiği Gemlik Ortaokullar arası scrabble turnuvası
9-10 Mart tarihleri arası Gemlik Anadolu İmam Hatip Lisesinde gerçekleşen turnuvaya  ilçemizdeki 10 ortaokuldan 50 öğrenci katıldı. Her masada 4 farklı okul öğrencisinin bulunup kendi aralarında zamana karşı İngilizce kelime türetme oyununda kıyasıya birbirleriyle yarışan öğrenciler eğlenceli vakit geçirirken kelime dağarcıklarını da zenginleştirdiler.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Duran ve Şube müdürü Adem Şahin'de turnuvayı yakından takip ederek yarışmadaki öğrenci ve danışman öğretmenleriyle yarışma esnasında bir süre sohbet etti.
iki gün süren turnuvanın ödül töreni GAİHL konferans salonunda İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Duran,Özel Kalem Müdürü İsmail Aydın,okul müdürleri,öğretmen ve öğrencilerini katılımıyla gerçekleşti. 
Okul Müdürü Ali Bahadır turnuvanın düzenlenmesinde büyük emekleri olan İngilizce öğretmeni Özlem Acar'a bütün katılımcılara teşekkür etti.
Törende konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Duran turnuvada emeği geçen ve yarışmaya katılan bütün öğrencileri danışman öğretmenlerle birlikte tebrik ederek öğrencileri okulu sevdirmenin en kısa yolunun onlarla böylesine güzel ve faydalı etkinliklerde birlikte olmak olduğunu belirtti.
 Turnuvada bireysel bazda ilk 4 dereceyi Gemlik AİHL ortaokul öğrencileri kazanırken okul bazında birinci Gemlik AİHL Ortaokulu,ikinciliği Şehit Mehmet Koray Pınar Ortaokulu ve üçüncülüğü de Çınar ortaokulu elde etti. Turnuvada GAİHL ortaokul öğrencilerinden Ali Taha Atış birinci,Enes Karasöğüt ikinci,Elif Sena Din üçüncü ve Mert Aydın 4.oldu.
Turnuvada dereceye girenlere plaket ve ödülleri İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Duran ve okul müdürleri tarafından verildi.

Dereceye giren öğrencilere toplamda 1100 Türk lirası para ödülü ve plaket ,bütün öğrencilere de katılım belgesi düzenlenen törenle verildi.





















1 Yorumlar

Görüşlerinizi bildirin

  1. kullanıcılarımızın katıldığı turnuvada yer almak güzeldi. emeği geçen herkese teşekkürler

    https://www.ingilizce-turkce-ceviri.net
    ingilizce türkçe çeviri

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski