'Drama ile Kendini Keşfet' eğitimi Gemlik AİHL'de Gerçekleştirildi

Bursa Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği
'Drama ile Kendini Keşfet' eğitimi Gemlik AİHL'de Gerçekleştirildi

Bursa Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Şube Müdürlüğü’nün 17 ilçeyi kapsayan “Drama ile Kendini Keşfet “Kariyer planlama seminerleri Gemlik Anadolu İmam Hatip Lisesinde devam etti.
Eğitmen Sinan Işık tarafından  Gemlik Anadolu İmam Hatip Lisesinde öğrencilerine yönelik gerçekleştirilen eğitim, 60 öğrencinin katılımı ile sabah ve öğleden sonra iki ayrı gurup halinde verildi. Öğrenciler tarafından ilgi ile karşılanan eğitim iletişim sorunlarının tespiti ve uygulamalı çözümleri içeriyor.
Eğitimde öğrencilerin kendilerini tanımaları ve hayatlarında iletişim tekniklerini aktif olarak kullanmaları amaçlanır. Gençler bu sayede kendilerini daha iyi ifade edip, iletişim problemlerine çözüm üretebilirler. Eğitimin, iletişimin toplum ve iş hayatında önemi üzerinden öğrencilerin kariyerlerine katkı sağlanıyor.
GAİHL öğrencileri iki saat  kadar süren eğitimden dolayı memnuniyetlerini ifade ederken Eğitmen Sinan Işık Gemlik Anadolu İmam Hatip Lisesinde ki eğitimi sonrası öğrencilerin göstermiş olduğu ilgi ve alakaya teşekkür ederek 'Okulu ve öğrencilerinizi çok beğendim.Bir başka eğitimde umarım tekrar karşılaşırız' şeklinde konuştu. Okul Müdürü Ali Bahadır'da  verdiği eğitimden dolayı eğitmen Sınan Işık'a teşekkür etti.












Yorum Gönder

Görüşlerinizi bildirin

Daha yeni Daha eski