AK PARTİ İLÇE BAŞKANI MEHMET ŞAMİL YİĞİT KALDI YERDE DEVAM

Önümüzdeki  Mart ayında yapılacak olan Ak Parti 7. Olağan kongre öncesi yapılan istişareler sonrası mevcut Başkan Şamil Yiğit ile devam kararı alındı.
 
    14 Mart’ta yapılacak olan kongre mevcut başkan Yiğit ile tek adaylı olacak. Yaklaşık 8 aydır ilçe başkanlığını yürüten Yiğit, 10 yıldır Ak Parti’nin çeşitli kademelerinde görev yapmıştı. Hali hazırda Belediye Meclis üyesi de olan Yiğit, Nejdet Yılmaz döneminde ilçe sekreterliği, Zafer Işık döneminde yönetim kurulu üyeliğinde bulunmuştu. Evli ve 3 çocuk babası olan Şamil Yiğit, ilim yayma cemiyetinde yönetim kurulu üyeliğini de yürütmüştü. Mesleği olan İnşaat mühendisliğinde 3 yılda oda yöneticiliği yapan Yiğit, geçtiğimiz 31 mart seçimlerinde Belediye meclis üyesi seçilmişti.
     Geçtiğimiz hafta belli olan kongre takvimi öncesinde devam eden istişarelerde, İl başkanlığı ve genel merkez koordinesinde yapılan görüşmelerde Yiğit ile devam edilmesi kararı Şamil Yiğit’e tebliği edildi. Yiğit 14 Mart’ta yapılacak olan olağan kongre ile ilgili çalışmalarını hızlandırdı

Yorum Gönder

Görüşlerinizi bildirin

Daha yeni Daha eski