Gemlik'te Kalfalık-ustalık belgesi törenle dağıtıldı


Gemlik Mesleki Eğitim Merkezi müdürlüğü ve Gemlik Giresunlular kültür ve dayanışma derneği birlikte düzenlenen kalfalık ustalık belgesi sertifika belgeleri verildi.



Gemlik Halk Eğitim Merkezi ile Gemlik İlçe Tarım Merkezi Müdürü İle Gemlik Giresunlular Kültür Ve Dayanışma Derneği işbirliği ile düzenlenen sertifika dağıtımı töreni Giresun kültür evi'nde Gemlik protokol  katılımı ile yapıldı.

Gemlik Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nce 2019- 2020 eğitim öğretim yılında açılan sınavları başarıyla geçerek, 31 kişi arıcılık ve 12 kişi inşaat kalfa ve ustalık belgesi almaya hak kazanan 43 kişiye törenle belgeleri verildi. Belge dağıtım törenine Gemlik Halk Eğitim Merkezi Müdürü Adnan Ulug, Gemlik İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Duran, Gemlik İlçe Tarım Müdürü Nuri Tuna, Gemlik İlçe Spor Müdürü Sabri Karaman, Gemlik Mesleki Eğitim Merkezi Temsilcisi Yusuf Uyar, Ak Parti ilçe başkanı Mehmet Şamil Yiğit, CHP Gemlik ilçe başkanı Cemil Acar, MHP ilçe başkanı Mehmet Emin Özcanbaz, BBP ilçe temsilcisi Hacı Ömer Yavuz, AK Parti Gemlik belediye meclis üyesi Osman Alemdar, MHP Gemlik meclis üyesi Alparslan Eker, CHP Gemlik meclis üyesi  Durmuş Uslu, belge sahipleri ve davetliler katıldı.    

Kalfalık ve Ustalık Belgesi almaya hak kazananlara belgeleri törenle verildi. Tören sonrasında hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirildi.

Not: Destekleriniz  için reklamlara tıklamanız yeterlidir. 












































Yorum Gönder

Görüşlerinizi bildirin

Daha yeni Daha eski