İYİ Parti Gemlik Giresun kültür derneğine ziyaret


Gemlik İYİ parti ilçe başkanı Ertuğrul yavuz , CHP Gemlik Belediye meclis üyesi Durmuş Uslu, İYİ parti Gemlik Belediye meclis üyesi Sedat Akkuş, İYİ parti  İlçe Yöneticileri ile birlikte Gemlik Giresunlular Derneği Kültür evini ziyaret etti.


Karşılıklı sohbet havasında geçen ziyarette Gemlik Giresunlular Derneği üyeleri tarafından  ilçedeki problemler ve çözümleriyle ile ilgili sorulan sorulara Yavuz’a, iletildi.

Gemlik Giresunlular Dernek başkanı Halil Ataş,  Gemlik Dere boyu, Üniversite, Doğu imar ile ve doğalgaz ilgi sorunları dile getirdi. 


 Gemlik İYİ parti ilçe başkanı Ertuğrul Yavuz, Sorunlar ilgili geren adımları atmayı öncülük ederim sorunlar Gemlik halkın, burada yaşayan vatandaşlar mağdur olmamalı birileri para kazanacak diye vatandaşın mağdur olmamalı, Doğalgazı da almalı komşusunda var yanında yok hastane doğalgaz var. Hastane Altın yok şaşırtıcı mantıksız işlem oluyor ve yerel yönetim burası için adım atmalı.      Dere boyu konusuna da yerel yönetim bunlarla ilgili yeterli  adımlar atmıyor sadece geçiştiriyor. Dereboyu sorunu çözmek yerel yönetimin elinde, orada firmaları deşifre edilerek  firmaları ifşa ederek halk’ta hangi firma kirlettiğini öğrensin ve dere boyunun sorunları çok basit ama demek ki kimse halkın sesine ses vermiyor. dedi.

Gemlik Giresunlular Dernek Başkanı Halil Ataş ise, İYİ partı Gemlik İlçe Başkanı Ertuğrul Yavuz, ve yönetimine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederken, Gemlik için atılacak her türlü adımda yanlarında olduklarını da belirtti.







Yorum Gönder

Görüşlerinizi bildirin

Daha yeni Daha eski