GEMLİKSPOR BASKETBOL U12 MİNİK TAKIM MUDANYA DAN GALİBİYET İLE DÖNDÜ

MEGREL SPOR  : 50
GEMLİKSPOR    : 66



Gemlikspor basketbol takımı U12 Minik Erkekler kategorisinde Mudanya deplasmanında  Megrel Spor ile oynadı. Sezonun ilk deplasmanında Gemlikspor  maça Erdem KARA, Gökalp ÇELİK, Celal Efe MANAVOĞLU, kaptan Cemalettin FARAŞ ve Kerem KÖSE beşiyle başladı.  İlk periyota rakip takım iyi başladı ve beşinci dakikayı 8-2 önde geçti. Periyodun sonuna doğru toparlanan Gemlikspor son saniyedeki pota altı basketiyle ilk çeyreği 12-14 önde tamamladı. İkinci periyotta da mücadele hız kesmedi ve dengeli mücadele sonucunda taraflar onbeşer sayı bularak devre arasına temsilcimiz 27-29 önde girdi. Üçüncü periyotta müthiş başlayan taraf Gemlikspor oldu ve tam saha pres ile rakibine sayı şansı vermedi ve 0-15 seri yakalayarak, çeyreğin beşinci dakikasını 27-44 önde geçti. Çeyreğin son beş dakikasında da üstünlüğü elinde bulunduran Gemlikspor bulduğu sayılar ile farkı açarak
son periyoda 37-59 önde girdi. Final periyodunda rahat bir oyun sergileyen Gemlikspor, tüm oyunculara şans vererek sahada mücadele etmesiyle maçı 50 - 66 kazanarak gurubunda iddialı duruma geldi. Gemlikspor Maç Kadrosu,  Erdem KARA, Gökalp ÇELİK, Celal Efe MANAVOĞLU, Cemalettin FARAŞ, Kerem KÖSE, Bahri Kağan ÇİLİNGİR, Mustafa KOYUNOĞLU, MEhmet Efe SON, Ahmet Emin YILDIZ, Şerif Ahmet DEMİR, Emir Efe YILDIRIM ve Faruk YAŞAR.
Gemlikspor basketbol şube sorumlusu ve antrenörü İbrahim TOKGÖZ " İkinci maçta ikinci galibiyetimizi alarak hem güzel oyun hem de gurubun üst sıraları için moral bulduk. Zor geçen ilk yarının ardından takım ruhunu sahaya yansıtarak maçı kazanmasını bilen oyuncularımı yürekten kutluyorum. Sportmence maç oldu ve dostça maçı tamamladık. Her iki takım oyuncularını da tebrik ediyorum. Önce dostluk, kardeşlik, centilmenlik, rakibe saygı gelir, sonra güzel oyun. Skor için değil spor için oynuyoruz.

Takıma yeni katılan oyuncularımızın olması nedeniyle her geçen gün daha da iyi oynayarak performansımızı yükseltmeye çalışıyoruz. Oyuncular birbirlerini tanıdıkça setler yerine oturmaya başladı ve göze hoş gelen bir basketbol oynamaya başladık. Kazanmaktan daha önemli olan takım ruhunu yakalayarak iyi bir ortam oluşturduk. Bu maçta sahada bütün oyuncularım süre aldı ve skora katkıda bulundu. Her geçen gün daha da iyi olacağımıza inanıyorum. Kaliteli ve karakterli oyunculara sahip olduğum için çok şanslıyım. Parolamız "SKOR İÇİN DEĞİL SPOR İÇİN OYNUYORUZ". Basketboldan daha fazlası Gemlikspor Basketbol Ailesi olarak herkesi sevgi ve saygıyla selamlıyorum" dedi.

Yorum Gönder

Görüşlerinizi bildirin

Daha yeni Daha eski