Çakırlı Spor, Körfez'de boğuldu (3-1)

1.Amatör Küme 3.Grupta   mücadele eden Gemlik Körfezspor, kendi evinde 4 cezalı ve bazı oyuncularının işyerlerinden izin alamaması sebebi ile sahaya 18 kişi yerine 14 kişilik bir ekip ile çıktı.

Maçın başlama düdüğü ile rakibi Çakırlı spor'a göre daha istekli ve arzulu oynayıp orta saha kontrolünü eline allan temsilcimiz yakaladığı net pozisyonu değerlendiremedi, maçın 20. Dakikalarına doğru rakibin yakaladığı pozisyonlardan birini korner ile savuşturan Körfezspor, Çakırlı Spor'un kornerde yaptığı ön direk organizasyonun da golü kalesinde gördü ve 1-0 yenik duruma düştü, ardından oyunu bırakmayan temsilcimiz ardı ardına yakaladığı ataklardan birinde Hüseyin İğci'nin verdiği pası takip ederek son çizgiye inen Alim Tuna, beklemeden ceza alanına gönderdiği top da Salih Şahin, İlyas Demir’e meşin yuvarlağı resmen al da at diyerek indirdi ve son müdahale ile skor 1-1 oldu.

Devre arasından sonra iki ekip de oyunda oldukça istekli ve arzuluydu Çakırlı spor, ligde iddalı konuma gelmek için mutlak galibiyet parolası ile maça çıkmıştı ancak dakikalar ilerleyip önde oynayan Çakırlı Spor, temsilcimiz Körfezspor’un savunmada Orhan İnce,Taner Apak, Hüseyin ve Seymen’in başarılı performans sergilemesine engel olamayıp gol yollarında etkisiz kaldı.

Bu dakikalarda orta alanda topa sahip olan temsilcimizin topu ileriye taşımasında etkili olan Ali,Tolga ve Doğukan’ın takımını öne taşıdığı bir pozisyonda ceza sahasının önünde Ali Aktaş’ın doksana attığı bir şut ile 2-1 öne geçti, golün ardından oyun gerginleşti ve maçın bitmesine  20. Dakika kala Taner, kımızı kart yiyerek temsilcimizi 10 kişi bıraktı eksik kalmak temsilcimizin oyunu kendi bölgesinde kabul etmesine ve oyunu kontra ataklar ile rakip sahaya taşımaya çalıştı rakibin de defansı üçleyip temsilcimiz üzerine yüklendiği dakikalarda sağdan  topu ileriye taşıyan temsilcimiz orta saha oyuncusu Doğukan Danacı eksik yakalanan Çakırlı spor, ağlarına meşin yuvarlağı gönderdi ve skor 3-1 oldu. Maçın son düdüğü ile Körfezspor, ligin sürprizlere en açık takımı olduğunu bir kez daha gösterdi.

Üç puanı hanesine yazdıran Gemlik Körfezspor,  başkanı Ömer Bayrak bu sezon kendilerine destek olan yöneticilerine ve forma sponsorları olan  DAİKİN  Doğan Mühendislik ve Körfezim Zeytin ‘e teşekkür ederek bu hafta Gemlik futbol sevenleri gerek galibiyet ile gerek beraberlik ile sevindiren Gemlik Spor, Çotanak Spor, Vefa Spor,ve Umur spora başarılar diledi.

Yorum Gönder

Görüşlerinizi bildirin

Daha yeni Daha eski