'Unutulmaz' maçın galibi Çotanakspor! 3-1


Bursa 1. Amatör Lig 5.Grup 6. hafta maçında Çotanakspor, kendi sahasında konuk ettiği Küplüpınar Yeşildağspor’u 3 golle geçti.

. Çotanakspor Selim Şahın, Onur Birlik ve Resul ÖZTÜRK’ün golleriyle Küplüpınar Yeşildağspor’u 3-1 mağlup etti. Onur’un performansı maça damgasını vurdu. Konuk takımın tek golü ise Ali Zırtlan’dan geldi. Yeşil beyazlı takım, bu sonuçla kendi sahasında ilk galibiyetini aldı ve puanını 12’e çıkararak 3'cu e yükseldi.

İlk 33. Dakika karşılıklı ataklar şeklinde geçti. Daha sonra Çotanakspor kalesinde,  Küplüpınar Yeşildağspor, Ali Zırtlan, golüyle 1-0 öne geçti. Gol sonrası konuk ekip biraz bastırmaya başladı, ataklar sonuçlar veremeyince,  İlk devrenin bu sonuçla bitti.

İkinci yarı ilk yarıya oranla daha hareketli başladı. İki ekip de rakip kaleye oyunu yıkmak istemsine karşın, iki ekip defansı da boş alan bırakmadı. 54'te ise ikinci yarı Selim Şahın, kaleye sert şutla göndererek top aut’a çıktı.

Bu dakikadan itibaren Çotanakspor, daha etkili görünürken, gol çabası ancak 66'da sonuç verdi. Bu dakikada Selim Akçay’ın ceza sahası içerisine gönderdiği topa penaltı noktası üzerinde Selim Şahin’in sert şutu i Küplüpınar Yeşildağspor ağlarıyla buluştu. Skoru 1-1 getirdi Çotanaklar.

Oyuncu değişikliklerini iyi yapan Çotanakspor 77. Dakikada rakip kale önünde Resul ÖZTÜRKÜ’e faul yapılarak penaltı kazandı. Atışı kullanan Onur Birlik kalecinin solundan topu filelere göndererek Çotanakspor 2-1 öne geçti.
90+4'de sahneye Resul ÖZTÜRK, çıktı. Ceza sahası ön çizgisi üzerinde kafayı vurdu. Top Küplüpınar Yeşildağspor ağlarıyla buluştu. kaleci Emir Çakır, yerinden bile hareket edemezken top üçüncü kez Küplüpınar Yeşildağspor ağlarına gitti.  Karşılaşmayı Çotanakspor, Küplüpınar Yeşildağspor’u 3-1 kazandı.






























Yorum Gönder

Görüşlerinizi bildirin

Daha yeni Daha eski