Seymen, vurdu ve skor 4-4 oldu

1.Amatör Küme 3.Grupta   mücadele eden Körfezspor , kendi evinde Değirmenlikızık spor’u ağarladı. Gemlik Suni çim sahada oynanan maça istekli başlayan Körfezspor, maçın 5.Dakikasında rakibin ceza sahası önünde bulduğu cılız pozisyonda kalecisi Mustafa’nın elinden kaçırdığı topla 1-0 geriye düştü.

Kendi sahasında oynamanın verdiği avantajla oyundan kopmayan Körfezspor üst üste 2 pozisyonda Ali’nin ortalarında topu ağlarla buluşturan Burhanettin’in golleri ile skoru 2-1'e getirdi ancak rakip ataklarına engel olamayan Körfezspor, ilk yarıyı 3-2 geride bitirdi.

İkinci yarıya daha istekli ve arzulu başlayan Körfezspor, ikinci yarı başlamasından kısa bir süre sonra sahasında eksik kaldığı bir pozisyonda rakibini ceza sahası içinde faulle durdu Hakem FURKAN NİZAMOĞLU, penaltı noktasını gösterdi ve Değirmenlikızık spor skoru 4-2 ye taşıdı, penaltı pozisyonunda hakeme haklı isyanını dile getiren takım kaptanı Burhanettin hakem tarafından kırmızı kartla cezalandırıldı, bu durum karşısında Körfez spor takımı 10 kişi kaldı.

Eksik kalan takım kaybedecek bir şey olmadığı düşüncesi ile kenardan aldığı talimatla 3lü defansa dönüp oyunu önde kabul etmeye başladı ve daha sonra birçok pozisyon buldu. Bulduğu pozisyonlardan birinde defanstan desteğe gelen Orhan’ın kafa golü ile 4-3'e gelen skor sonrası rakip takımında ataklarına dur diyen Körfezspor maçın son düdüğünü beklerken yakaladığı son pozisyonda Seymen’in 90+6 kaleye gönderdiği meşin yuvarlağı Değirmenlikızıkspor takımı kalecisi kontrol etmek isterken elinden kaçırması ile skoru 4-4'e getirdi ve hakemin gol düdüğü ve maç sonu düdüğü birbiri ardına çaldı. Bu skor ile 1. Kümedeki yerini garantileyen Körfezspor bulunduğu Grubun sürprize en açık takımı olduğunu birkez daha saha da gösterdi.







Yorum Gönder

Görüşlerinizi bildirin

Daha yeni Daha eski