MALİ MÜŞAVİRLER GEMLİK TEMSİLCİLİĞİNİN YENİ YÖNETİMİNDEN ZİYARET


Geçen hafta seçilen Bursa mali müşavirler odası Gemlik temsilciliği yeni yönetimi Mali müşavirler Emir ES, Erdal KARATAŞ ve İbrahim TOKGÖZ ' ün yanı sıra Bursa TESMER Kurulundan İhsan ACAR ve meslek mensuplarından Ali TEKKEŞ ve Bayram DURU ' nun katıldığı heyet, günün ilk ziyaretini ilçemize yeni atanan Gemlik Vergi Dairesi Müdürü sayın Abdullah KAYA ' ya oldu. Burada yeni çıkan kanunlar hakkında da istişarede bulunarak sohbet ettiler. Vergi dairesi müdüründen, yeni çıkan kanunlar hakkında Gelir İdaresi Başkanlığının uzman kadroları tarafından ilçemizde seminerler düzenlenerek bilgi kirliliğine son verilmesini ve tüm meslek mensuplarının aydınlatılarak ortak hareket edilmesi gerektiğini dile getirdiler. Vergi dairesi müdürü sayın Abdullah KAYA da, meslek mensupları ile uyumlu bir ortamda çalışmak istediklerini, masanın bir tarafında kendilerinin, diğer tarafında da mali müşavirlerin olduğunu ve huzurlu bir ortamda kanunlara uygun şekilde çalışmak istediklerini dile getirdi. Her iki tarafında karşılıklı teşekkür konuşmasıyla ziyaret tamamlandı.

Günün ikinci ziyareti Belediye başkanı Mehmet Uğur SERTASLAN ' ı makamında oldu. Karşılıklı sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette, Muhasebe sempozyumunun ilçemizde düzenlenmesi için belediye başkanından destek istendi.Sempozyumun ilçemizde düzenlenmesi durumunda yaklaşık 500 katılımcının gelmesi ile ilçe esnafının yüzünün güleceği ve gerek otellerin, gerekse ilçemizin ülke basınında tanıtımının olacağına değinen başkan Emir ES, belediye başkanı Mehmet Uğur SERTASLAN ' dan tam destek sözü aldı. Yeni yapılacak dernekler yerleşkesinden de mali müşavirler temsilciliği için oda tahsis edilmesini talep eden Emir ES, bu isteğine de başkandan olumlu karşılık buldu. Ayrıca tüm resmi kurumların muhasebe departmanlarında mutlaka Mali Müşavirlik ruhsatı olan meslek mensuplarının yetkilendirilmesinin de gerekliliğine değinen Emir ES, bu durumun hassas ve bir o kadar da önemli bir konu olduğunun altını çizdi. Yeni çıkan kanunlar hakkında da çeşitli seminerler düzenleyeceklerini ve isteyen herkesi bu konuda bilgilendirileceğini söyleyen Emir ES, başkanın teşekkür konuşmasıyla ziyareti tamamladılar.
Yeni yönetim olarak tüm kurumları ziyaret edeceklerini, odalar ve kurumlar ile istişarelerde bulunacaklarını, Gemlik için çekişmelerin ve menfaatlerin bir kenara bırakılıp, el ele verilmesi gerektiğini dile getiren Emir ES, zaman birlik zamanıdır ve Gemlik'imizi kalkındırma zamanıdır dedi.

Yorum Gönder

Görüşlerinizi bildirin

Daha yeni Daha eski