Gemlik Giresunlular'dan köy okullarına kitap toplama kampanyası

Gemlik Giresunlular  kültür ve dayanışma   Derneği  Giresun'daki köy okullarına kitap toplama kampanyası başlattı.


Konu hakkında bilgi veren Dernek Başkanı Halil Ataş, "Gemlik Giresunlular  kültür ve dayanışma Derneği olarak, bir çocuğun hayatından yola çıkarak bir toplumu değiştirmenin mümkün olduğunu düşünmekteyiz. Eğitim sürecinde yeterli ve eşit imkânlara sahip olmayan okullara da ulaşmayı amaçlamaktayız. Sosyal sorumluluk bilinci ile çıktığımız bu yolda öğrencilerin eğitim hayatlarındaki ihtiyaçları giderirken önceliğimiz onlarla doğrudan iletişime geçmektir. Çalışmalarımızın etnik unsur gözetmeden hiçbir siyasi görüşün destekçisi olmadan "eşitlik" ilkesi doğrultusunda yürütme esasına dayandırmaktayız.

Köyümüz ilköğretim okuluna uygun kitapları kendi evinizden, komşularınızdan, iş arkadaşlarınızdan, eşinizden, dostunuzdan temin ederek bizlere ulaştırmanızı rica etmekteyiz. Sizlerin okumuş olduğu kitaplar başkası tarafından okunmadığı sürece yeni kitap olduğunu unutmayınız.

Benim evimde kitap yok, komşumdan isteyemem, arkadaşlarımdan toplayamam diyen hemşerilerimizde inşallah çıkmaz, çünkü okulumuzun kütüphanesi boş arkadaşlar biz sahip çıkmazsak kimse sahip çıkmayacaktır.
Şimdiden ata topraklarında bulunan okuluna yardımda bulunacak tüm hemşerilerimize teşekkürü bir borç bilmekteyiz. Sağlıklı, mutlu, huzurlu günler dileği ile saygılarımızla, beklemekteyiz" dedi.

Yorum Gönder

Görüşlerinizi bildirin

Daha yeni Daha eski