GEMLİK 3 FARKA KOŞTU

Süper Amatör Lig C. Grubu karşılaşmasında Gemlikspor, konuk ettiği Sölöz Gençlerbirliği stresli bir mücadele sonucunda 3-0 gibi farklı mağlup ederek kötü gidişatına dur dedi.


Gemlik Atatürk Stadyumu oynanan mücadeleyi  Alperen Aksu, Resul Emre Göçmen,  Lokman Atar, hakem triosu yönettiler.


Karşılaşmaya iki takım da istekli ve hırslı başladı. Karşılıklı atakların etkili olduğu dakikalarda Sölöz Gençlerbirliği kalecisinin büyük hatası sonucu 8.dakikada gol perdesini açan Gemlikspor’u Ömer oldu.


Yaklaşık 8.Dakikada Ömer Aykoç şut sonucunda topu ellerinin altından kaçıran kaleci Tahsin Koç, gole engel olamadı: 1-0.


Karşılaşmanın ilk yarısında skora etki yapacak bir pozisyon yaratamayan iki takımda ilk yarı ev sahibinin 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıya  farklı Ataklarını sıklaştıran ev sahibi Gemlikspor, 74.dakikada Ömer'in  akıl dolu pasla defansın arkasında topla buluşturduğu Hanifi, şık bir vuruşla skoru 2-0’a taşıdı.


78.dakikada Gemlikspor’da Mustafa'dan aldığı topu Emray Meydan, estetik bir vuruş sonucunda iki yan direğe de çarpan top gol ile sonuçlandı: 3-0.
Kalan bölümde konuk takım değişikliklere rağmen skoru değiştirme çabaları etkili olamayınca karşılaşma Gemlikspor’un 3-0 üstünlüğü ile sona erdi.

 5. Hafta sonunda 2. Galibiyet, 1. Beraberlik ve 2. Yenilgi alan Kırmızı-Beyazlılar 7 sıra ve 7 puan yoluna devam ediyor. Kırmızı-Beyazlılar ligin 6.Haftasında Hacıvatspor  sahasına konuk olacak. 




















Yorum Gönder

Görüşlerinizi bildirin

Daha yeni Daha eski