3 kırmızı kart, 3 gol var!

Emekspor ile Gemlikspor arasında oynanan maçta 3 kırmızı kart gösterildi, maçta 3 gol atıldı. 

 Süper Amatör Küme C. Grubu’nda oyananan Emekspor-Gemlikspor müsabakası süper lig karşılaşmalarını aratmadı. 7 Sarı kart 3 kırmızı kartın çıktığı karşılaşmayı Emekspor 2-1 net bir skorla kazandı.

Panayır Sahasın da  oynanan karşılaşmaya her iki takım hızlı başlayan ataklarla  Kazanılan pozisyonyonları gole çeviremeyen Emekspor ile Gemlikspor ilk yarıyı 0-0 bitirdiler. 

İkinci yarıda ise oyunu rolantiye alan Gemlikspor zaman zaman rakibinden ataklar yesede yerinde müdahaleler ile geçit vermedi.

Emekspor  Emre Demirci ile 65.dakikada 1-0 öne geçti. Kazanılan penaltıyı gole çeviren Emekspor  1-0 yaptı. Karşılaşma devam ederken Emekspor  oyuncu Şevki, Gemlikspor oyuncusu Uğur'a yaptığı sert müdahalesi ile Emekspor 70.Dakikada 10 kişi kaldı. 

80. Dakikada Esat'la  bulduğu pozisyonu iyi değerlendiren Tansel, beraberlik golü ağlara gönderen isim oldu. Skor 1-1

Sarı ve Kırmızı kartların havada uçuştuğu müsabakada 89. Dakikada Murat Bayram'ın Resul'e yaptığı hareketle Gemlikspor 10 kişi ile oynan karşılaşma
Sonrasında ise Emekspor oyuncunun  düşürülmesi  90+1. Dakikada Tarık gördüğü kırmızı kart Gemlikspor’u sahada 9 kişi bıraktı. 
90+3 Bulduğu pozisyonu iyi değerlendiren Feyyaz, karşılaşmanın sonucunu tayin eden ikinci  golü ağlara gönderen isim oldu ve Emekspor, skoru 2-1 yaptı. 
Alınan bu sonuçla Gemlikspor 4 puanda kalırken Emekspor puanını 8 yaptı. Gelecek hafta Gemlikspor ile  Sölöz Gençlerbirliği ile karşılaşacak.
























Yorum Gönder

Görüşlerinizi bildirin

Daha yeni Daha eski