Meslek Lisesi taşınana kadar tatil olacak

Gemlik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin depreme dayanıksız olması, çatlakların son depremlerden sonra daha da gün yüzüne çıkması sonucu öğrenci, öğretmen ve velileri endişe duymaya ve korkmaya başlamıştı. Öğrenci, öğretmen ve velilerin endişesi bugün itibariyle sona eriyor.
Sabahın erken saatlerinde Gemlik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi önünde toplanan veliler, durumun çözüme kavuşması, okulun taşınana kadar tatil edilmesini talep etmek için Gemlik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne gittiler.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Duran'la biraraya gelen veliler, Duran'a haklı taleplerini ilettiler. İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Duran, konuyu yakından takip ettiklerini, çalışmaların aralıksız sürdüğünü ifade ederek; "Mesleki ve Teknik Anadolu Lisemizin durumu ortada, bu konuda yorum bile yapmak istemiyorum. Okulumuzu en ivedi şekilde daha önce taşınan ve boşaltılan Gazi okuluna taşıyacağız. Bu taşınma sürecini başlattık. Şuanda ekipler çalışmalar yapıyor. Bizim hedefimiz pazartesi gününe kadar çalışmaları sonlandırmak ve pazartesi günü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerimizin burada eğitim ve öğretime devam etmelerini sağlamak. Bugün Gemlik Kaymakamımız Sayın Yaşar Dönmez ile görüşüp, taşınma süreci gerçekleşene kadar eğitim ve öğretime telafisi yapılmak üzere ara verme kararını alacağız. Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerimiz yarından itibaren, taşınma işlemi gerçekleşene kadar idari izinli sayılacaklardır. " şeklinde konuştu.
Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi velileri Mehmet Duran'a yapmış oldukları çalışmalardan ve ilgisinden dolayı teşekkür ederek, rahat bir nefes aldıklarını ifade etti.


Yorum Gönder

Görüşlerinizi bildirin

Daha yeni Daha eski