Köfteci Yusuf'ta Rezillik

 Bursa'nın tanınmış ve Türkiye genelinde ismini duyurmuş köfteci Yusuf Zaman geçtikçe ne kadar hijyensiz bir ortamda ürünleri müşterileri ne halde sunduğu bu fotoğraf karesi en iyi şekilde anlatıyor bizlere, biri baca temizliyor, diğeri ise altında köftelerin üstü açık ızgara yapıyor oranın pisliği nereye dökülüyor ya da ilaçla dığı zehir derindeki olan madde nereye savruluyor, insan sağlığına bu kadar önem veren köfteci Yusuf ne hallere düştü en iyi bir kare belirler. Yer mekan Gemlik Bölgesindeki ilk hizmetle sunduğu zamana bakınız bide şimdi para kazandıkça hizmet sıfıra iniyor kalite degeride düşüyor demek ki?


5 Yorumlar

Görüşlerinizi bildirin

  1. biz türk insanının yaptığı en güzel olay sanırım kendi değerlerimizi kötüleyerek onların yıkılması ile zevk almak sanırım oysaki bahsi geçen firmada geçen olay vasıflı vasıfsız demeden sınıf ayrımı yapmadan sadece ekmek parasını kazansın dediği çalışanın yaptığı bilinçsiz bir işlem olarak duruyor oysaki bu haberi yapan koskoca firmayı çalışanın bilinçsiz hareketini görmeden markaya mal ediyor kısaca kendi özünüzü kötülemeyi bırakın bu kadar çalışana ekmek veren firmaları yüceltin yıllardır ülkeyi sömüren mc donalds burger king coca cola gibi firmalar çokmu hijyenik sanıyorsunuz aynı olayların beteri oralardada yaşanıyor ama kimse bunu dile getiremez basın yazamaz çünkü onlardan menfaatleri var

    YanıtlaSil
  2. Bu nedir? Bir Turk markasini bu kadar yaftalamak, algi yaratmak onca personel istihdam eden bir markaya boyle bir baslik atmak, sektore yillarini vermis onca kisiye ekmek kapisi olmus bir markayi boyle suclamak hos mudur ? Yabanci markalari burger, kfc bunlari tum haber siteleri överken kendi memleketimizin boyle koklu bir markasini yermek, bir fotograf parcasiyla bir baslikla okuyuculari etki altina almak nasil bir seydir. Biz Turk markasinin Kofteci Yusufun arkasindayiz. Ona her konuda guveniyoruz. 23 yildir boyle saglam adimlarla buyume saglamis Turk halkina kaliteli,ekonomik ve HIJYENIK urunler yediren bir markanin arkasindayiz.

    YanıtlaSil
  3. Her iki yorumu da önemsedim ve haklılık payı olduğunu tecrübelerimle onaylıyorum.Sanırım kurumun iç kontrolü ,bilgi akış zinciri kopuk.Ben ve kızım en az 10 defa abartmıyorum,özlüce şubesinde tuvalet sularının akmadığını,sineklerin çok fazla olduğunu ve ızgarada pakette çalışanların avaz avaz çirkin çığlıkla servise seslenmelerin tahammül edilemez olduğunu en alltn en üste kime ulaştık ise belirttik ...hala aynı tas aynı hamam. Ben de bilgilerin ikazların yönetime ulaşmadığına inanmak isterim. yoksa nasıl olsa hizmeti alanlar var deniliyorsa iş çözümsüz,kalitesizliğe mahkumuz derim.

    YanıtlaSil
  4. Biz bu şubeye her zaman gideriz kocamla. Garsonlar bizi tanır bizde onları. Vallahi hiçbir sorun yaşamadık şimdiye kadar. Gözümle görsem inanmam çok temiz çalışırlar çünkü. Benim kardeşimde eskiden böyle bir yer işletiyordu. Bacada sorun oluyordur. Onlarda bunun gibi hallediyorlardı bilirim yani. Napsın ekmek parası. Baca dumanı çekmiyor diye köfteleri mi pişirmesin

    YanıtlaSil
  5. haa bide şunu söyliyim. Memleketimizin sitesini okuyalım diyoruz ama yine kendi memleketimizin yalan yanlış haberini görüyoruz. Gemlik'te o kadar çok haber yapılması gerek konu varken her gün nelere şahit olurken. Bu sitede bu haberlerin hiç birini göremiyorum ben. Bu eleştirimi dikkate alın lütfen. Doğru haberler günlük haberler okumak istiyoruz.

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski