İkiyüzlü hain

Yıldız; Bunlar İkiyüzlü.

       Saadet Partisi Gemlik İlçe Başkanı Ahmet Vakkas Yıldız ‘Barış Pınarı Harekatı’ ile ilgili olarak basın açıklaması düzenledi. Yıldız, öncelikle harekatta şehit düşen askerlere Allah’tan rahmet kederli ailelerine başsağlığı diledi ve ardından sözlerini şöyle sürdürdü.
       ‘Barış Pınarı Harekatı adı altında yapılan bu harekatın, iç ve dış politikada yaptığımız yanlışlar neticesinde gereklilik arz ettiğini özellikle belirtmek isterim. Elbette ki yapılan bu harekatın gerekli olduğunu ve kahraman Ordumuzun sonuna kadar arkasında durduğumuzun bilinmesinde fayda var. Lakin, sözde müttefikimiz ABD’nin gözümüzün içine baka baka PKK’ya PYD’ye gizliden değil açık açık yardımlar yapması ve sonrasında bunlar yetmezmiş gibi üstüne üstlük Türkiye Cumhuriyeti Devletini küstahça tehdit etme cüretini göstermesi ABD’nin ne dostumuz ne de müttefikimiz olamayacağını bir kere daha göstermiştir. Bunlar ikiyüzlüdür; çünkü riyakarlık fıtratlarında vardır.’ şeklinde konuşan Yıldız devamında şunları söyledi.
İNCİRLİK ve DİĞER ÜSTLER KAPATILMALIDIR.
       ‘Örneğini Kıbrıs Barış Harekatı’nda yaşadığımız bir süreci yaşıyoruz. O gün olduğu gibi bugün de haklı olduğumuz bir davanın sonucunu kendimiz belirleyecek şanlı tarihimize altın harflerle not düşeceğiz. Rahmetli Necmettin Erbakan Hocamız koalisyon ortağı Bülent Ecevit ile birlikte Kıbrıs Barış Harekatı’nda İncirlik’i kapatmasaydı ne ‘Ayşe Tatile Çıksın’ diyebilir ne de Kıbrıs’ta yaşanan zulme dur diyebilirdi. Söz konusu Vatan’sa Gerisi Teferruattır sözünü hayata geçiren bu iki liderin günümüze örnek teşkil etmesini kutuplaştırıcı dil kullanan liderlerin bundan vazgeçmesini arzu ederiz. Bugün geldiğimiz noktada da gerek askeri gerek ekonomik tehditler savuran bu küstahlara verilecek en güzel cevabın başta İncirlik olmak üzere ülkemizdeki tüm ABD üstlerinin kapatılması olacağı kanaatindeyiz. Unutmayalım ki, İncirlik’ten ABD ve NATO uçaklarının değil İslam Barış Gücü’nün uçaklarının kalktığı gün terörde, kaos da, şehit cenazeleri de son bulacaktır.’ diyerek sözlerini noktaladı.

Yorum Gönder

Görüşlerinizi bildirin

Daha yeni Daha eski