GEMLİKSPOR SÜPER BAŞLADI


Geçtiğimiz yıl şampiyon olarak Süper Amatör Kümeye yükselen Gemlikspor, Millet Mahallesi Spor, Gemlik Atatürk Stadyumunda karşılaşmaya başladı. 

Süper Amatör Lig C Grubunun Genç kadrosuyla çıkan Gemlikspor , ilk maçında konuk ettiği Millet Mahallesi Spor’u 3-0 gibi net bir skorla mağlup ederek sezona fırtına gibi bir başlangıç yaptı.

Türk Bayraklı formalarıyla birlikte  tribündeki taraftar asker selamı verirken, maç öncesinde ise sezonun hayırlı olması dilekleriyle yöneticiler birbirlerine başarı diledi.

Gemlikspor’u yalnız bırakmadılar.  Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, Gemlik Emniyet Müdürü Abdulkadir Yüce, Gemlik Jandarma Komutanı Binbaşı Barış Bozkurt, Ak Parti İlçe Başkanı Şamil Yiğit, CHP İlçe Başkanı Cemil Acar, MHP İlçe Yönetimi Kent Konseyi Başkanı Gürhan Çetinkaya, Gemlik Gençlik Hizmetleri Ve Spor İlçe Müdürü Sabri Karaman,
Gemlik Esnaf Odası Başkanı İsmail Beki, Gemlik’te bulunan STK ve Dernek temsilcilerinin yanı sıra çok sayıda taraftar da tribünde yerini aldı.

Maça hızlı  başlayan Gemlikspor, 7 dakikada sağ kanattan gelen topu içeriye kesti sonrasında gelişine vuran Okan Yalçın’ın golüyle Gemlik takımı 1-0 öne geçti.


Konuk Millet Mahallesi Spor’u  az sayıda geliştirdiği ataklarda Ufuk ve Şaban ile sonuç alamadı ve devre Gemlik takımı 1-0 önde kapattı.

İkinci yarıya Gemlikspor hızlı başladı. 47.dakikada Ömer Faruk’un sert şutu ili Kaleci Besin Mutlu’dan geri geldi ve Tekrar topa sahip olan Ömer, Gölü adrese gönderdi. Bu dakika maçında adeta kırılma anı oldu. Gemlik takımı 2-0 öne geçti.

Gemlikspor, kanatlardan ve göbekten hızlı kontra ataklarla çok sayıda fırsatlar buldu. 50.dakikada Hanifi Akar , kaleci Mutlu’nun üzerinden aşırtma bir vuruşla takımını 3-0 öne geçirdi.

 Ahmet Yurtsever, Öğrencileri genç kadroyla  fark yaratacağını ilk maçtan belli etti ve Gemlik takımı sezona 3 puanla başladı.





































Yorum Gönder

Görüşlerinizi bildirin

Daha yeni Daha eski