GEMLİK FUTBOL TAKIMLARIN'DA HUZUN ve SEVİNÇ BİR ARADA


Bursa, süper amatör lig A. Grupta mücadele eden İnegöl Gençlergücü, kendi sahasında konuk ettiği Gemlik Vefaspor, farkını koyup galibiyetle ayrıldı.
Sahaya galibiyet için çıkan Vefaspor, güçlü rakipleri karşısında 90 dakika boyunca iyi bir oyun sergilemesine rağmen eline geçirdiği gol fırsatlarını skora yansıtamayınca sahadan (1-0) galibiyetle ayrılmak zorunda kaldı.




Bursa 1. Amatör Kümede mücadele eden Gemlik ekiplerinden Umurspor, Akçalarspor’u sahasında (4-0) skorla galibiyetini aldı. Diğer Gemlik ekipleri Gemlik Körfezspor, Nilüferspor 1987’e kendi sahasında (2-5) yenildi.

Deplasman galibiyetleri ile dikkat çeken Gemlik Çotanakspor ise  maça çok iyi başladı 8.dakika’da futbolda tıka taka denilen tabiri yerine getirerek üst üste 23 pas yaparak Selim Akçay’ın ayağından hazırlanış bakımından muhteşem gol attı (0-1)
13.dakikada organize geliştirdiğimiz atak sonrası Onur Birliker, arka direkte top ile buluştu kendine yakışan ve klas vuruş ile gol attı (0-2)

16.dakikada kullanılan köşe vuruşunda Alperen topa dokunarak golunu attı (0-3) 

55.dakikada yine kullandığımız sık sık kornerin vuruşunun meyvesi alan Çotanakspor , Alperen ön direkte vurduğu kafa doksan diye tabiri edilen noktadan golünü ağlara yazdı. (0-4) 

Geri kalan dakikalarda topa sahip olmayı ve dakikaların geçmesini bekleyen Çotanakspor rahat bir galibiyet aldı.

Maç sonrası  takım oyuncularıyla  soyunma odasında organize olarak pasta ve tezahürat eşliğinde Cem Hoca’nın Doğum günün kutlayarak galibiyeti armağan ettiler.


Yorum Gönder

Görüşlerinizi bildirin

Daha yeni Daha eski