ELLERİNDE PANKARTLA MÜFTÜLÜĞE ZİYARET

Camiler ve Din görevlileri haftası nedeniyle Gemlik Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmen ve öğrencileri Gemlik İlçe Müftüsü Dr. Reşat Şavlı'yı ziyaret ettiler
Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından, 1-7 Ekim arasında  kutlanan Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle düzenlenen ziyarete Okul Müdürü Ali Bahadır ve Meslek dersleri öğretmenleri Merve Toprak,Yavuz Çakmaçı, M.Ali Pekcanlı  ile 40 kadar öğrenci katıldı.
    İlçe Müftüsü Şavlı öğrencilerin yaptığı ziyaretten dolayı büyük memnuniyet duyduğunu ifade ederek 'Gençler ve çocukların camiye daha çok gelmeleri ve caminin değerleriyle tanışmaları için yoğun faaliyetler yapmaktayız. 'Sabah namazı buluşmaları, cami müştemilatında gençler ve çocuklara yönelik mekânlar, gençlik merkezlerimiz gibi alanlar üzerinden daha çok gencimizin camilerin manevi atmosferi ile buluşmasını hedefliyoruz. Cami dersleri ve camilerdeki kurslar ile camilerin ilim merkezi özelliğini geliştirmeye çalışıyoruz. Cami sohbetleri, vaaz programları, Kur’an ziyafetleri vb. vesilelerle camilerimizden irşat merkezleri olarak daha iyi istifade edilsin istiyoruz.” şeklinde konuştu.
Gemlik AİHL ortaokul kısmı öğrencileri ellerinde camilerin önemini vurgulayan dövizlerle müftülüğe yaptıkları ziyaret yolda vatandaşlar tarafından da ilgiyle izlendi.


Yorum Gönder

Görüşlerinizi bildirin

Daha yeni Daha eski