Çotanakspor elinden kaçırdı


Bursa 1. Amatör 5.Grup maçında Çotanakspor kendi sahasında Uludağ spor'a 3-2 yenildi. İkinci yarıda uzun süre oyunu önde götüren Çotanakspor,  Uludağ Spor, karşısında 85 dakikasında yıkıldı  ve 3 puanı kaçırdı.

Son dakikaların mağduru Çotanakspor, Kendi evinde hiç şansı gülmüyor, iki deplasman iki galibiyet, iki konuk etti takımlara  ikisine de yenilgi. 

Çotanakspor sahada bu sezon sıfırdan oluşturulan genç bir kadro ile mücadele ederken Uludağ Spor ise nispeten daha tecrübeli oyunculardan oluşan bir kadro ile yer aldı. Seyirci desteği ile maça başlayan ev sahibi Çotanakspor Serdar ve Aykut ile rakip kalede gol ararken konuk ekip ilk devredeki en ciddi atağında öne geçti: 23. Dakikada İrfan Sevindi, Kaleci Murat'ı çalımlayarak  geçti ve dakika 23'te Uludağ spor 1-0 öne geçti

30. Dakikada  Korner sahasından gelen pasla Deniz Öz,  sert şutla Kaleci Murat’ın  yapacağı bir şey yoktu Uludağ Spor durumu 2-0  yaptı.

40. dakikada Çotanak spor rakip kaleye baskılı atak yaparak Aykut Güler, durumu 2- 1 yaptı.

İlk yarı bu sonuçla bitti. 


İkinci yarıya ise geride olmasın rağmen daha atak ve istekli başlayan Çotanakspor, 55.dakikada Serdar’ın golüyle skoru 2-2 yaptı.

Golden sonrada ataklarını sürdüren Çotanak ekibi, 85.dakikada yıkıldı,   Çotanakspor’un  defansın hatasını affetmeyen  Uludağ ekibi bulduğu golle 3-2 öne geçerek sahadan da 3 puanla ayrılmayı bildi.






















Yorum Gönder

Görüşlerinizi bildirin

Daha yeni Daha eski