Ak Parti’den Giresunlular Derneğine Ziyareti


Gemlik Ak Parti ilçe başkanı  Şamil Yiğit ve yönetim kurulu üyeleri Gemlik Giresunlular Derneğini ziyaret ederek, dernek üyesi  ile bir araya geldiler.

Gemlik Belediyesinde yaşanan ve Belediye Başkan Yardımcısı Zeynep Akış Serintürk'ün rehin alındığı olayla alakalı açıklama yapan Ak Parti Gemlik İlçe Başkanı Mehmet Şamil Yiğit, Giresunlular Dernek başkanı Halil Ataş, kınama açıklaması Yiğit; ''Yaşanan hain saldırı ile alakalı derin üzüntülerimizi paylaşmak istiyoruz. İlçemizde yaşanan bu vahim olay ile alakalı son derece üzüldüğümüzü belirtmek isteriz. Gemlik Belediyesine ve özellikle bir kadına yapılan saldırı kabul edilemez. İlçemize ve Belediyemize geçmiş olsun diyor, benzer olayların tekrar yaşanmamasını arzu ediyoruz'' dedi.



Gemlik Giresunlular Dernek Başkanı Halil Ataş, kültür evinde yaptığı  açıklamada Huzur ve barış içerisinde yaşayabileceğimize dair umudumuzu kaybetmediğimiz ilçemizde, içine sürüklendiği kutuplaşma ve gerilim ikliminden bir an evvel çıkması gerekmektedir.
Başta Zeynep Hanım olmak üzere tüm Belediye çalışanlarına geçmiş olsun...Yaşanan bu üzücü hadisenin gelen benzeri olayların artık son bulmasını diliyoruz. Dedi.

Gemlik’te Gündeme dair açıklama Bulunan  Ak Parti Gemlik İlçe Başkanı Mehmet Şamil Yiğit; açıklaması video'da










Yorum Gönder

Görüşlerinizi bildirin

Daha yeni Daha eski