HACI ÖMER YAVUZ'DAN YENİ EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI MESAJI

Büyük birlik partisi İlçe yönetim'den Hacı Ömer Yavuz, 2019 - 2020 Eğitim ve Öğretim yılının başlaması nedeniyle kutlama mesajı yayınlayarak Öğretmen ve Öğrencilere başarılar diledi...

Hacı Ömer Yavuz: Mesajında; Eğitim, insanların kendisine, çevresine ve ülkesine faydalı olacak nesillerin yetişmesine aracılık eden, toplumların kalkınmasını sağlayan, hayatımızın her alanında bizimle olan en önemli unsurdur. Başarı ancak bilinçli, kültürlü ve bilgili insanların var olmasıyla elde edilir. Başarının sağlanması için eğitimin her kademesinde görev almış olan yöneticilerimize, öğretmenlerimize, velilerimize ve geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimize büyük vazifeler düşmektedir.
Geleceğimize ışık tutan öğretmenlerimizin bilgi ve birikimlerini yeni bilgiler öğrenme arzusu içerisinde olan öğrencilerimize en güzel şekilde aktaracaklarına olan inancımız tamdır. Öğrencilerimizde öğretmenlerinden aldıkları bilgileri eğitimlerinin her aşamasında uygulayarak ülkemizin kalkınmasına fayda sağlayacaklardır. Öğrencilerimiz her zaman hedeflerini yüksek tutmalılar ve amaçlarına ulaşmak için planlı ve düzenli bir şekilde çalışmalıdırlar.
Bu duygu ve düşüncelerle 2019 - 2020 Eğitim ve Öğretim döneminin ülkemize, öğretmenlerimize, velilerimize ve güçlü Türkiye’nin inşasında görev alacak olan geleceğimizin teminatı öğrencilerimize hayırlı  olmasını diliyor, başarılarla dolu bir Eğitim yılı geçirmelerini temenni ediyorum dedi.


Yorum Gönder

Görüşlerinizi bildirin

Daha yeni Daha eski