Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası Kaymakam Yaşar Dönmez, ziyaret

GTSO yönetiminden hoşgeldiniz ziyareti

Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kurulu, ilçemize yeni atanan ve görevine başlayan Kaymakam Yaşar Dönmez’i makamında ziyaret etti.
Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Paşa Ağdemir, Meclis Başkanı Hasan Yıldırım, Yönetim Kurulu Başkan vekili Semih Aşkın, yönetim kurulu üyeleri Alaattin Akcan, Şefik Yılmaz, Hasan Hamaloğlu, Fatih Buluk ve Genel Sekreter Ağah Arda katıldı.
GTSO Yönetim Kurulu Başkanı Paşa Ağdemir, Kaymakam Dönmez’e yeni görevinde başarılar dilerken, Oda ve Gemlik ekonomisi hak kında bilgiler verdi. Kaymakam Yaşar Dönmez de ziyaret için teşekkür ederken, Gemlik’in sorunlarını birlikte çözeceklerini, Gemlik’i daha ileriye taşımak için hep birlikte hareket etmenin zorunlu olduğuna dikkat çekti.

AKP ve İYİ PARTİ DE ZİYARET EDİLDİ

GTSO yöneticileri daha sonra Ak Parti Gemlik İlçe Başkanı Şamil Yiğit, İyi Parti Gemlik İlçe Başkanı Ertuğrul Yavuz’u makamın da ziyaret ettiler.Paşa Ağdemir, ziyaretlerde daha yaşanabilir bir ve daha güçlü bir Gemlik için, GTSO olarak, diğer kamu kurum ve kuruluşlarla karşılıklı görüş meler yapacak larını, istişarelerde bulunacaklarını ve belirlenen sorunlar ve çözüm önerilerini ilgililerle paylaşacaklarını söyledi. AKP İlçe Başkanı Yiğit ve İYİ Parti İlçe Başkanı Yavuz ziyaretler nedeniyle GTSO yöneticilerine teşekkür ettiler.




Yorum Gönder

Görüşlerinizi bildirin

Daha yeni Daha eski