Gemlik Kaymakamı Yaşar Dönmez göreve başladı

Gemlik Kaymakamlığına İzmir Gazi Emir’den atanan Yaşar Dönmez,  Salı günü görevine başladı. Kaymakam Kemal İnan’ın İstanbul Avcılar Kaymakamlığına atanması ile yerine atanan Kaymakam Yaşar Dönmez, Hükümet Konağı önünde İlçe resmi daire amirler tarafından  karşılanan Kaymakam Dönmez, ardından daire amirler makamında toplantı yaparak İlçe hakkında bİlgİler aldı.
'KAYMAKAM YAŞAR DÖNMEZ KİMDİR?'
15.08.1967 tarihinde Sivas'ın Yıldızeli İlçesine bağlı Üyük Yaylası Köyünde doğdu. İlkokulu bu Köyde, ortaokulu ve liseyi Sivas il merkezinde tamamladı. 
    1985 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü kazandı ve 1989 yılında mezun oldu.
    1990 yılında Kaymakamlık sınavını kazanarak, Sivas Valiliğinde Kaymakam Adayı olarak mesleğe başladı. Malatya İli Yeşilyurt İlçesi, Niğde İli Çamardı İlçesi, Adana İli Aladağ İlçelerinde Kaymakam Vekillikleri yaptı. 8 ay İngiltere de bulundu.
    1994 yılında Kaymakamlık stajı ve kursunu üstün başarı ile tamamladı. Kura sonucunda Konya İli Derebucak İlçesi Kaymakamlığına atandı. Sırasıyla Muş İli Korkut İlçesi, Amasya İli Gümüşhacıköy İlçesi, Kahramanmaraş İli Afşin İlçesi, İçişleri Bakanlığı Mülkiye Müfettişliği, Tokat İli Artova İlçesi, Yozgat İli Sarıkaya İlçesi ve İzmir Gaziemir Kaymakamlıkları yaptı.08/08/2019 tarih ve 30856 sayılı Müşterek Kararname ile 02.09.2019 tarihinde Gemlik Kaymakamı olarak görevine başladı. 
    Evli ve iki çocuk babasıdır. İngilizce bilmektedir.

Yorum Gönder

Görüşlerinizi bildirin

Daha yeni Daha eski