Eğitim -Bir Sen'den Kaymakama Hoş geldin Ziyareti

Eğitim-Bir Sen, Gemlik Kaymakamı Yaşar Dönmez'e Hoş geldin ziyareti gerçekleştirdi.

Eğitim Bir Sen Bursa I.Nolu Şube başkanı Ramazan Acar,İl Yönetim Kurulu Üyesi Cüneyt Vardar,Gemlik İlçe Temsilcisi Halil Gemici ve ilçe yönetiminden Ömer Beki,Bulent Öztürk,Nurullah Şimşek,Obam Cemal Bayar ve Şuayb Serdaroğlu katıldı.


Ülke ve Gemlik ilçesi eğitim sorunları ve çözüm yolları üzerinde görüş alışverişinin yapıldığı ziyaret  samimi bir hava içerisinde geçti.
Eğitim Bir Sen'in çalışmaları ve öncelikleri hakkında bilgiler veren ve Bursa Şube Başkanı Ramazan Acar Gemlik,Bursa ve Türkiye'de en büyük eğitim sendikası olduklarını hatırlatarak  Memur-Sen ailesiyle Türkiye'nin en kalabalık dünyada da en önemli sivil toplum örgütlerinden  biri olduklarını vurguladı.
Bir saate yakın süren ziyaretin sonunda  Acar, Gemlik kaymakamı Dönmez'e  Eğitime Bakış İzleme ve Değerlendirme raporu ve Eğitim Bir Sen logolu tabak  hediye etti.
Ramazan Acar ve EBS Gemlik ilçe yönetimi daha sonra yeni binasına Gemlik İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Duran’a  ve ilçe MEB çalışanlarını ziyaret etti. Gemlik MTAL ve Ödilek Kız AİHL'yi de ziyaret ederek buradaki öğretmenler görüşen Acar, sendikal çalışmalar hakkında bilgiler verdi.
Ramazan Acar okul gezilerinde  toplu sözleşme süreci,öğretmenlerin yaşadığı  eğitimciye şiddet, vergi dilimi mağduriyeti,kariyer basamakları gibi sorunlara da değinerek sendika olarak her zaman öğretmelerimizin yanlarında olmaya onların sesini yetkili yerlere duyurmaya devam edeceklerini ifade etti.




Yorum Gönder

Görüşlerinizi bildirin

Daha yeni Daha eski