Akcan petrol, Gemlik basketbol'a destek oldu


Basketbol 'a Yeni Sponsor Gemlik Petrol Ofisi Bayisi Akcan Petrol oldu.

Türkiye Basketbol 1.Liginde mütevazı bir bütçe ile mücadele edecek Gemlik Basketbol 'a Petrol Ofisi Bayisi Akcan Petrol'den destek.

Gemlik Petrol Ofisi bayisi Akcan Petrol Genel Müdürü Uğur Akcan '' Takımımızın Türkiye Genelinde mücadele edecek olmasından dolayı, Gemlik Basketbol Kulübü Genel Menajeri Yahya Gümüş ile yaptığımız görüşmeler sonucunda ilçemizi daha iyi temsil etebilmek adına destek verme kararı aldık. İlçemiz ilk defa Türkiye Basketbol liginde mücadele edecek ,burada kalıcı olmak ve Gemlik Gençliğine rol model olmasını temenni ederim..
2019-2020 sezonunda Gemlik Basketbol'a Başarılar dilerim.. Türkiye  liginde ilçemizi temsil etmek için verdiğimiz çapalara destek verilmesi çok değerli diye sözlerine başlayan Gemlik Basketbol Kulübü Başkanı Berkay Bulut '' Hedefimiz Türkiye Basketbol liginde ilk senemiz'de  kalıcı olmak istiyoruz. Verdiğimiz çapalara görmezden gelmeyerek destek veren , Petrol Ofisi Bayisi Akcan Petrol Genel Müdürü Uğur Akcana Gemlik adına teşekkür ederim. Kulüp olarak çok büyük sponsorluklar peşin 'de değiliz . Özellikle alt Yapılarda mücadele edecek kendi çocuklarımıza Forma, Yemeği ve maçlara gidebilecek araç konusunda bile destek verebilirsiniz. Unutmayın ki bu çocuklar sizin evlatlarınız.

#tbf #basketbol #tbl #gemlikbasket #gemlikzeytini #akcanpetrol #petrolofisi #türkiyebasketbolligi #gemlikbasketbol #gemlik #bursa #durum #ugurakcan #berkaybulut #gemlikbasketbolkulübü #basketbol #basket

Yorum Gönder

Görüşlerinizi bildirin

Daha yeni Daha eski