Gemlik Anadolu İmam Hatip Öğrencileri Uludağ kampında


Gemlik Anadolu İmam Hatip Lisesi  Ortaokul Öğrencileri Uludağ kampında

Gemlik Anadolu İmam Hatip Lisesi ortaokul kısmından 18 öğrenci  İl Milli Eğitim Müdürlüğü Arge birimi ve Bihmed'in katkılarıyla  Uludağ Çobankaya mevkiinde 2 gece 3 gün süreyle gerçekleştirilen ücretsiz çadır kampına katıldılar.
 Meslek dersleri öğretmenleri Cevat Sevimli, Murat Dağ ve kamp lideri Üzeyir Özmüş sorumluluğunda Dağ Kampına katılan Gemlik İHL ortaokulu öğrencileri  4 er kişilik çadırlarda kalıp gece de nöbet tuttular.
Kamp süresince dağ yürüyüşü, çevre temizliği, Şelale yürüyüşü,bakacak mevkii ziyareti ,su balonuyla ağaçta hedef vurma gibi çeşitli etkinlikler gerçekleştiren ve yakılan kamp ateşi etrafında  sohbetler dinleyen öğrenciler 3 gün boyunca 5 vakit namazlarını da  Çobankaya camiinde cemaatle  kıldılar.
    Kamp süresince gerçekleştirilen etkinliklerle öğrenciler de sorumluluk sahibi olma,disiplinli davranış gösterebilme,çevre temizliğine önem verme ve zorluklara karşı dayanabilme gibi özelliklere sahip olmalarına çalışılırken  yapılan dini ve ilmi sohbetlerle de  kültürel dünyalarının gelişimine da katkıda bulunuldu.
GAİHL Meslek dersleri öğretmeni Cevat Sevimli eğitim-öğretim yılı içerisinde gerçekleştirdikleri doğa yürüyüşü,bisiklet gezisi gibi etkinlikleri yaz döneminde de dağ kampıyla devam ettirdiklerini ifade ederek 'Bütün gayretimizi öğrencilerimizin her açıdan daha iyi yetişebilmesi için. Bize destek veren BİHMED,Bursa İl Milli Eğitim Müd. ne ve öğrencilerimizin bursa ya gidiş gelişini sağlayan Gemlik Belediyesine teşekkür ederiz' diye konuştu.









Yorum Gönder

Görüşlerinizi bildirin

Daha yeni Daha eski