Çotanakspor Kulübü 2019 - 2020 sezonunun açılışını yaptı


Birinci Amatör Lig  temsilcisi Çotanakspor, sezon açılışını gerçekleştirdi.
Gemlik suni çim Sahasında yapılan sezon açılışına  Gemlik Ak parti ilçe başkanı Mehmet Şamil Yiğit, CHP Gemlik meclis üyesi Durmuş Uslu, Gemlik Giresunlular dernek başkanı Halil Ataş ve Yönetimi,  kulüp yöneticileri ve taraftarlar katıldı. Açılışta yeni sezonun uğur getirmesi dileği ile başarılar dilendi.

Sezon açılışında bir açıklama yapan Çotanakspor Kulüp Başkanı Telat Tepe, Çotanakspor takımını daha iyi yerlere taşı taşıyacaklarını söyledi. Gemlik  halkının şampiyonluk yolunda destek vermelerini isteyen Tepe, birlik ve beraberlik içerisinde hareket edeceklerini belirtti. Yeni sezonda beklenen özlemi bitireceklerini belirten Kulüp Başkanı Telat Tepe, 2019-2020 sezonunun sağlıklı ve başarılı geçmesini diliyorum dedi.



Antrenör Cem Ucar; “Yeni sezonun takımımıza hayırlı olmasını diliyorum. Bu sezon zorlu bir mücadele olacak. Yeni gelen ve gelecek olan arkadaşlarımız var. Bu sezon iyi bir mücadele ortaya koyacağız. Başarılı bir sezon geçireceğimize inanıyorum’’ şeklinde konuştu.

Ak parti İlçe başkanı Mehmet Şamil Yiğit, futbolculara hitaben yaptığı konuşmada, sporda centilmenliğin çok önemli bir kavram olduğuna değindi.
Başkan Yiğit; "Bazen maçlarda gerilim yüksek oluyor. Sinirleniyorsunuz. Sabır çok önemli. İyi oynayıp kazanmanızı diliyorum. Elbette her zaman kazanmak için oynanıyor ama hep kazanmada olmuyor. Kaybettiğinizde dert edip moral bozmak yok. Centilmence bir sezon olmasını diliyorum. Hayırlı uğurlu olsun. Başarılar diliyorum." dedi.
CHP Gemlik Meclis üyesi Durmuş Uslu; İnşallah yeni sezonda birlik beraberlik içinde Süpere  çıkarak hem bizlerin hem de Gemlik camiasının yüzünü güldürürler tekrar yeni sezonun hayırlı olmasını diler kazasız belasız bir sezon geçirmenizi dilerim dedi.
Gemlik Giresunlular dernek başkanı Halil Ataş; Ben, sen, o değil, siz ruhuyla hareket ettiğiniz sürece başaramayacağınız hiçbir şey yoktur. Başarıya giden yolun birlik ve beraberlikten geçtiğini unutmadan güzel yarınlar için her şeyi yapacağınızdan şüpheniz olmasın.2019-2020 futbol sezonunun ülkemize ve ilçemize hayırlı olmasını diliyorum dedi.
 07 EYLÜL 2019 CUMARTESİ GÜNÜ MERİNOS GÖLPARK'TA SAAT 09.30'DA YAPILACAK KURADA  ÇOTANAKSPOR'UN RAKİPLERİ BELLİ OLCAKTIR 

1.KÜME TAKIMLAR;
1922 MÜTAREKE SPOR
1947 ÇEKİRGE İDMANYURDU 
AĞAKÖYSPOR
AKÇALAR SPOR
ALANYURT GENÇLİK
ALTINOKSPOR
ALTINSABANSPOR
ARABAYATAĞI SPOR
ATICILAR SPOR
BALKANSPOR
BARBAROS SPOR
BURSA GÜVENSPOR
CİHANSPOR
CUMALIKIZIK SPOR
ÇAKIRLISPOR
ÇAMLICASPOR
ÇEKİRGESPOR
ÇELEBİ MEHMET GENÇLİK 
ÇİFTEHAVUZLARSPOR
ÇOTANAKSPOR
DEĞİRMENLİ KIZIK SPOR
DEMETEVLERSPOR
DEMİRTAŞSPOR
E.GAZİ MESKENSPOR
ELBEYLİ ÜZÜMSPOR
ERİKLİ GÜCÜ SPOR
FATİHGÜCÜ KS SPOR
GEDELEK GÜCÜ SPOR
GÜNEŞ SPOR 
GÜRSU YENİDOĞAN SPOR
HARMANCIK SPOR
HÜD. DİKKALDIRIMSPOR
HÜRSPOR
İHSANİYESPOR
İNG.DOĞANSPOR
İNG.YENİCESPOR
İSABEY SPOR
İSAÖREN SPOR
K. YEŞİLDAĞSPOR
K.BEY GENÇLER BİRLİĞİ
KÖRFEZSPOR
M. KEMALPAŞA 2014 SPOR
MERİNOS 1938 SPOR 
MİMAR SİNAN GENÇLİK 
MUDANYASPOR
NARLICA SPOR
NİLÜFER KARAMAN SPOR
NİLÜFER SPOR  1987
ÖZLÜCESPOR
PANAYIRSPOR
TEPECİK GENÇLİKSPOR
TÜTÜNSPOR
ULUDAĞ YILDIZ GENÇLİK
UMUR SPOR
YENİ KARAMAN SPOR
YENİKÖYSPOR
YİĞİTLER SPOR
YNŞ. ESNAF DOĞAN SPOR
YOL ÖREN SPOR








Yorum Gönder

Görüşlerinizi bildirin

Daha yeni Daha eski