Aksu şenliklerine, Gemlik heyeti akın etti

Giresun’da bazı geleneklerin yaşatılması amacıyla bu yıl 6’incisi düzenlenen “ Giresun Aksu Şenliklerine katılanlar, mavi derenin görkemine bakarak ve kemençe, horon tarzı müzikle eğlendiler.

Gemlik’ten Giresun çıkarması

 6. Düzenlenen Giresun Aksu şenliklerine, Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, Gemlik Belediye Başkan Yardımcısı Bayram Demir, Ak Parti Gemlik İlçe Başkanı Mehmet Şamil Yiğit, Büyük Birlik Partisi Gemlik İlçe Başkanı Dursun Yavuz, Gemlik Belediyesi Meclis Üyesi Durmuş Uslu, Gemlik Belediyesi Meclis Üyesi Dursun Yavuz, Gemlik Belediyesi Meclis Üyesi, Aynı Zamanda Gemlik Gemdaş A.Ş Müdürü Galip Gür, Gemlik Çotanakspor Kulüp Başakanı Telat Tepe, Gemlik Giresunlular Derneği yönetimi  ve Gemlik Hapan Köyü Birliği Başkanı İbrahim Türkmen, Giresun’un Aksu Köyünde düzenlenen festivali'ne katıldılar.

 Katılımcılara Teşekkür Etti 


 Gemlik Giresun Aksu Köyü Derneği ile birlikte yapılan organizasyonda, Gemlik heyeti Giresun’a misafir oldu. Dernek Başkanı İsmail Erdem, Gemlik Belediyesine duyarlılıklarından dolayı teşekkür ederken; Bizleri yalnız bırakmayan siyasetçilerimiz ve bizlere destek veren İş adamlarına sonsuz teşekkür ediyorum. ‘’Biz Aksu köylüleri, her ne kadar Giresunlu ve Aksu’lu olsak da, kalbimiz Gemlik için atıyor. Memleketimize geldiğimizde, yanımızda Gemlik’i görmek de bizlere onur verdi. Festivaline katılım sağlayan Protokol üyelerine ve davetlilere teşekkür ederken, festivalde emeği geçen herkese şükranlarını iletti..










Yorum Gönder

Görüşlerinizi bildirin

Daha yeni Daha eski