Gemlik Elazığlılar Derneği’nin Açılışı Yapıldı

Elazığlılar Derneği,  Gemlik’te düzenlenen törenle hizmete açıldı. Açılışa Gemlik Belediye Başkanı  Mehmet Uğur Sertaslan, AK Parti ilçe başkanı Mehmet Şamil Yiğit, MHP İlçe başkanı Emin Özcanbaz, CHP İlçe başkanı Cemil Acar, ELFED Genel Başkanı  Faik İçmeli, ELFED Teşkilat Başkanı Bekir Döndü,  İstanbul Elazığ Kültür Ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Demirbağ, Ak Parti Eski İlçe Başkanı Yaşar İslam, Berkay Bulut . ve diğer Parti İlçe Teşkilatları katıldı.
Gemlik’te Elazığlı genç nüfusun fazlalığı sebebiyle bu derneğe ihtiyaç duyduklarını belirten Gemlik Elazığlılar Dernek Başkanı ToLga Güzel:
“Gemlik ilçemizde bir dernek olmaması ve Elazığlı genç nüfusun yoğun olması sebebiyle derneğimizi bugün itibariyle açmış bulunmaktayız. Derneğimizin  amacı burada yaşayan Elazığlı hemşerilerimizi bir araya getirmek.  Gençlerimizi bir çatı altında buluşturmak. Onlara önderlik hatta tabiri caizse bir abilik yapmak ve Elazığlının yaşadığını ve bunların bir çatı altında toplanması gerektiğini de belirterek tüm hemşirelerini derneklerine beklediklerini belirtti. Güzel ayrıca Elazı örf ve adetlerinin gelecek nesillere en iyi şekilde aktarılması içinde ellerinden geleni yapacaklarını kültürel ve sosyal faaliyetlerle sürekli gündemde olacaklarını ifade etti. Dernek binamızın açılışına katılan tüm siyasilerimize, yöneticilerimize ve davetlilerimize teşekkür ediyorum” dedi.








Yorum Gönder

Görüşlerinizi bildirin

Daha yeni Daha eski