Başkan M. Şamil Yiğit'den 15 temmuz'da bizim 30 Ağustos'ta Unutmadik, unutturmayacağiz


AK Parti Gemlik İlçe Başkanı M. Şamil Yiğit”15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” dolayısıyla basın açıklamasında bulundu.
15 Temmuz’da bir milletin tarihi yeniden yazdığını belirten  Yiğit, “15 Temmuz sadece bir darbe girişimi değildir, dün nasıl üzerimizde hain emelleri olan kişiler, kaos ve kargaşa ortamı yaratarak amacına ulaşmaya çalışmışsa bugünde ülkemiz çeşitli kargaşa ve kaoslar içinde bitişe, sona sürüklenmeye çalışmaktadır”, dedi.
AK Parti Gemlik İlçe Başkanı M. Şamil Yiğit 15 Temmuz hain darbe girişimini unutmamak ve unutturmamak adına ve tabi ki şehitlerimizi anma gazilerimize saygı izin ilçemizde yapılacak olan etkinliklere  Ak Parti Gemlik İlçe Teşkilatı olarak bir bütün olarak katılacaklarını ifade ederek ‘ Gemlik İlçe Stadının önünden başlayıp 15 Temmuz Demokrasi meydanında kadar sürecek yürüyüşün ardından  meydandan ayrılmayacak ve buradaki etkinlikleri izleyecek ve gecenin geç saatlerine kadar Demokrasi nöbetini tutacağız. Bütün vatandaşlarımızı  Milli Birlik ve Beraberlik yürüyüşüne ardından da Demokrasi nöbetimize davet ediyorum’ dedi
AK Parti Gemlik İlçe Başkanı M. Şamil Yiğit yaptığı açıklamada: “15 Temmuz 2019 tam tamına bir milletin tarihi yeniden yazdığı menfur saldırının üzerinden üç yıl geçmiş. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN’ın milli iradeye sahip çıkmak adına tüm halkı büyük küçük, yaşlı genç demeden sokağa çağırdığı ve evdeki hesabın millete uymadığı gün. Neydi amaç, geçen üç yılda kim özümsedi, kim bu millet için neler yaptı. Dün nasıl üzerimizde hain emelleri olan kişiler, kaos ve kargaşa ortamı yaratarak amacına ulaşmaya çalışmışsa bugünde ülkemiz çeşitli kargaşa ve kaoslar içinde bitişe, sona sürüklenmeye çalışmaktadır. 15 Temmuz günümüze bakıp değerlendirildiğinde de bir darbe girişimi olarak nitelendirilmemelidir. Yalnızca ülkemize yönelen aleni saldırının ilk ilanıdır.
15 Ağustos 2001 yılında kuruluşuyla 2002 yılında gerçekleştirilen genel seçimlerle 365 milletvekili çıkararak halkın iradesiyle tek başına iktidar olan Adalet ve Kalkınma Partisi ile açılan yeni bir sayfayı, “Tek Millet, Tek Bayrak, Tek Vatan, Tek Devlet,” sloganlarının sonunun getirilmeye çalışıldığı menfur saldırı. Tıpkı 15 Temmuz 2016 yılında siyasi iktidarsızlık ve devleti yıkma amaçlanmışsa da bugün de çeşitli saldırılar ile kendi içimizde siyasi iktidarsızlık oluşturulmaya çalışılmaktadır.  Ancak bizler 15 Temmuz 2016 tarihinde nasıl milletimize, devletimize sahip çıktıysak, bugünün şartlarının ve koşullarının altında üzerimize düşen vazifemiz ne ise yapmaya sonuna kadar hazırız. Bu sebeplerle 15 Temmuz gecesi şehit olan 251 şehidimizi ve ülke savunmasında bu zamana kadar hayatlarını feda etmiş tüm şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyor, ülkenin savunulmasında canını ortaya koyan vatan sevgisinin simgesi gazilerimize de şükranlarımı sunuyorum”. İfadelerini kullandı

Yorum Gönder

Görüşlerinizi bildirin

Daha yeni Daha eski