Şampiyon Körfezspor, Kupasını Aldı

Bursa 2. Amatör Küme'de 2018-2019 sezonu 16. hafta maçlarıyla tamamlandı. Körfezspor, 15 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyetle topladığı 46 puanla Bursa 2.A 2.Grubu’nda Körfezspor bitimine bir hafta kala şampiyonluğunu ilan etti ve şampiyon oldu.


Hafta sonu ligin son ikinci karşılaşmasında deplasmanda Güvenspor ile karşılaşan Körfezspor, rakibini sahasında 6-0 mağlup ederek ligi şampiyon olarak bitirdi. En yakın rakibine 7 puan fark atarak şampiyon olan Körfezspor son yarım saatte genç futbolculara şans verdi. 

ŞAMPİYONA KUPASINI BAŞKAN SERTASLAN VERDİ


2.A 2. Grup’ta mücadele eden ve geçtiğimiz Bu hafta şampiyonluğunu ilan eden Körfezspor Atatürk stadyumun'da düzenlenen etkinlikte Gemlik belediye başkanı Mehmet Uğur Sertaslan,misafir oldu.

Gemlik belediye başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, karateden futbola her alanda yakalanan başarılara işaret etti. Başkan Sertaslan, “Bugün ilçemizin gururu Körfezspor ile omuz omuza yürüdüğü bu şampiyonlukta  yolunun sonuna geldi. Zorlu bir süreçten geçerek şampiyon oldu. Her şeyden önce özveri gereken, fedakârlık isteyen bir işi tüm Gemlik olarak başardılar ve şampiyonluğunu ligin  bitimine bir hafta kala ilan etmiş oldu. Şimdiyse takımımıza 1. kümede başarılar dilerim dedi. 

Gemlik’i bu sezon  ikinci amatör kümede temsil eden ve geçen bu hafta şampiyonluğunu garantileyen Körfezspor Takımı şampiyonluk kupasını Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu yöneticisi Telat Tepe ve Kulüpler birliği Başkanı Kazım Bulut elinden aldı. BASKF tarafından düzenlenen ve Atatürk stadyumun'da gerçekleştirilen kupa töreninde Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan,  Körfezspor’a da Şampiyonluk kupasını verdi. Daha sonra Körfezspor'un kaptanına şampiyonluk kupasını veren Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan tüm sporcuları da tek tek kutladı. Şampiyonluk kupasını alan Körfezspor futbolcuları büyük coşku yaşadı.

.






























Yorum Gönder

Görüşlerinizi bildirin

Daha yeni Daha eski