Kumla'da Zabıta fırtınası esti


Sahillere denetim sürüyor
Gemlik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, sorumluluk sahası içinde bulunan sahillerdeki işgallere müdahale etti.
Vatandaşlardan gelen yoğun talepleri değerlendiren Gemlik Belediyesi ekipleri, sahillerini işgal eden, buralarda faaliyet gösteren işletmelere yönelik operasyon düzenlerken, sahil güzergâhını kapatan şezlong ve şemsiye gibi malzemelere de el koydu. Bursa Büyükşehir Belediyesi ile ortaklaşa yürütülen operasyonda Kumla sahili boyunca konumlandırılan izinsiz şemsiyeler kaldırılırken haklarında cezai işlem de uygulandı.
Kumla ve Gemlik sahillerinde seyyar satıcılar, yaya yolu işgalleri ve işletmelerin plajlara fazla şezlong koyarak halkın denize girmesini engelledikleri yönünde vatandaşlardan gelen şikâyetlerin arttığını belirten zabıta ekipleri denetimleri arttıracaklarını dile getirdiler.
Denetimler hakkında konuşan Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, Gemlik Belediyesi tarafından yürütülen sahil düzenleme çalışmalarının tamamlanması ile sahillerde kalitenin arttığını, Gemlik’e ait bu değerlerin vatandaşlar tarafından da özenle korunması gerektiğini ifade etti. Başkan Sertaslan, ”yaz sezonunda sahillere kıyısı olan ilçelerde, ilçe belediyesi zabıtaları ile birlikte ortak denetimlerin sürdürülüp, sahillerde halkımızın huzur ve güven içerisinde hareket edebilmelerini sağlayabilmek için elimizden geleni yapacağız ”diye konuştu.

Yorum Gönder

Görüşlerinizi bildirin

Daha yeni Daha eski