KUMLA'YA GELEN MİSAFİRLER PİSLİĞİ

K.kumla 03.15 Neyi Nasıl Söyleyeceğiz 
İnanın Bilemiyoruz.
Ancak Sadece iki kare Dığerlerini Çekmeye 
Şahsen ben utandım Hele Sahil Tamamen çöp.
Sahil Tamamen Çadır ve öyle bir çöp deryasıki
İnanın yollar.dahil çöp dolu kamyonu Devirseniz böyle bir rezillik olmaz Aklinıza nasıl bir şey gelirse inanın dolu.Dondan tutun Gerisini siz düşünün Dünyada eşi benzeri olmayan Bir sahil kullanımı .Bu konuda Çok özür Resmi kurum görevlileri yokmu Gerçekten Kumla Kumla değil Pislik deryası Yani Bu insanlar Bu pisliğin içinde ne yapiyor düşünmeden edemiyor.Köpeklere Laf söyleyen onları istemeyenler Bir daha düşünün burayı bu hale getiren bu insanlarsa Siz köpeklere kurban olun.
Bu iş suruyeliler diyerek üstü geçistirilecek bir konu değil..Böyle Kurumlar eğer Bu sahile Sahip çıkıp bir düzen kural getirmiyecekse vay kumlanın haline.
Zannederim Kumla'yı Her kurum gözden çıkarmış iki cami arasında beynamaz kalmak gibi her kes suçu bir yere atıyor Olan kumlaya oluyor..Bari Sahili Tel örgüyle çevirin Verin birilerinede Her kes Kurtulsun .Bu kadar Sorumsuzluk bir yana Nasıl bir Durum bu kumlada Yasaların ,kanunların islemediği bir yer .Esnaf ayrı.araçlar ayrı.Seyyar satıcısı ayrı,
Gelen günübirlikçisi ayrı Sorun..
Bu kadar Vaadlerle Gelenler Bir gelip kumla'nın 
Halini görmüyormu acaba Her şey Oy İçinse o oyda alındıysa neden Kuralsızlık had safhaya ulaştırılıyor.Belediyeler Artık Kendine gelmeli.
Birileri Yerlerini büyütüp büyütüp neredeyse 
Holding olacak el insaf .nasıl bir ruhsat veriliyor .anlamak mümkün değil .sanki işyeri ruhsatı dehil Kumla'nın Tapusumu veriliyor herkese.Evet Vaadler Veriliyorki bu Kumla 
Bu yüzden gözden çıkarılmış olacak.
İnanın bu Sahile gezip moralimiz bozulmasın diyoruz bu görüntü hani Patlayan ümraniye çöplüğünden bile kötü..
Tek Üzüldüğüm O Gemlik belediyesinin Kumla temizlik ekibi.
Bu Belediye Başkanları Sosysal medyada gezmekten öte artık insanların gerçek Yaşamlarını ilgilendiren sorunlarına çözüm bulmalı .Böyle Resmi kurum anlayışı olamaz.
Ya bir çıkıp gezin görün şu rezilliği.
Hizmet için varız dediğiniz yerlerin durumunu bir görün kumlada bazı esnaf zaten uçuşa geçecek sanki havalanı gibi gidiyor zaten denize dayandı.20 m2 dükkanlar neredeyse 1.dönüm yere hükmediyor.
adalet.kanun.hak,hukuk.vicdan nerede kaldı.
Yahu Belediyeler Asli görevlerini unutmuşlar .
Artık Üniversitelerde Birim Açın Belediyeciliğin Okulu olsun.Yada şehir pilancılarından belediye başkanı olsun.
Belediyecilik Rant sağlamak yeri olmaktan çıkarılsın.Bunun başka türlü izahı yok.
Avukatla doktorla bu işler Yürümüyor yapılan iş yok belediyeler borç içinde.gelen gideni giden geleni yermekten iş yapan yok çare çözüm üreten yok.her isteyen istediği gibi hareket ediyor nasıl bir düzen ya kuralsızlık vurdum duymazlık aldı başını gidiyor.Madem herkes istediğini yapabilecekse Belediye Başkanlarına da gerek yok o zaman.
Çok yazık Bence bu durumlar süpriz değilde 
Bir çok insan zannederim hayal kırıklığı yaşıyor.
Kumlanın her yeri pazar yeri .Birileride hala gece pazarı diyor.Çok özür bu kadar musaamadan sonra kumla dikiş tutmaz artık.
Doktorun ölecek hastaya vermediği periz gibi canınız ne çekerse yiyin dediği gibi 
Kumlada'da Canınız nasıl istiyorsa öyle yapın 
Nasılsa Gözden çıkarılmış Anlamından başka bir şey akla gelmiyor.
Umarın yarın çok daha büyük sorunlar yaşanmaz..Gidişat pek iyiye gitmediği aşikar ve ortada.Hep beraber görüyoruz.ne yazıkki..
Muhtardan,Belediye başkanına kadar Şu seçim
Propangadaları ve Vaadlerini bir gözden geçirseler iyi olur .Vaad etmekle mal tükenmiyor ama Talip olduğunuz mevkiyide unutmayın kimse sizden baklava börek dağıtın demiyor Sorunlarina çözüm istiyorlar.
Lütfen daha 3 günde bu durum ya yarın nasıl olacak.Elbette goreceğiz .
Slagonlarla dertler bitip bitmediğini hep beraber görüp yaşayacağız .



Yorum Gönder

Görüşlerinizi bildirin

Daha yeni Daha eski