GEMLİK Belediye Spor 13 Takımı Şampiyonluk Kupasını Başkan Sert Aslan´dan aldı

Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, Gemlik belediyespor U 13 Takımı´na şampiyonluk kupasını düzenlenen törenle takdim etti. Gençlerin geleceğin mimarı olduğunu söyleyen Başkan Sertaslan, kupa töreninden sonra Körfezspor  Futbol Takımı´nın 1. küme yükselme maçını izledi.
Gençlere büyük önem veren Başkan Sertaslan, Gemlik'in geleceği olan gençleri mutlu günlerinde yalnız bırakmadı.

Belediyespor Kulübü, 2018 2019 Futbol Sezonu U13 Lig Şampiyonu olarak kupasını aldı. Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, hafta sonu mesaisini gençlere ayırarak şampiyon takımı kutladı. Sertaslan,  belediyesporlu futbolcu  gençlere başarılar diledi.

"Gemlik gençliğine güvenen bir Belediye var"

İlk olarak 2018 2019 Futbol Sezonu U13 Lig Şampiyonu olan Gemlik Belediyespor Kulübünün sporcuları ile Atatürk Stadyumunda bir araya gelen Sertaslan, gençleri tek tek dinleyerek onlarla gurur duyduklarını söyledi. Şampiyon gençlere kupalarını veren Sertaslan, ardından yaptığı değerlendirmesinde, "Gemlik'in genç  çocuklarımıza güveniyor ve onlara inanıyoruz. İmkan sunulduğu takdirde Gemlik çocuklarımız nasıl başarılar elde edeceklerini bizlere her branşta gösteriyorlar.  Gemlik belediyesi olarak her zaman gençlerimizin yanında yer alacağız" dedi.










Yorum Gönder

Görüşlerinizi bildirin

Daha yeni Daha eski