Basın camiasının güler yüzlü Feyzi Sarıkaya, bekarlığa veda etti

Gemlik basınının önemli isimlerinden  Feyzi Sarıkaya yaşamını Milli yüzme hakemi ve Beden Eğitimi ve Spor Öğretmeni Pelin Cabi ile birleştirdi. 
İlk olarak Gemlik adetlerine uygun şekilde düğünden bir gün önce Syrus Otel’de özel kına eğlencesi yapıldı. Beyaz Rüyam Organizasyon tarafından organize edilen kına töreninde 3 farklı kıyafet giyen Pelin Cabi’ye dansçı kızlar gece boyunca eşlik etti. Davetlilere ise cevizli lokum ve Gemlik Zeytini ikram edildi. Muhteşem dans şovları ve kına yakılmasıyla sona eren kına töreninin ardından yine Gemlik adetlerine uygun şekilde tavuk alma eğlencesi yapıldı.
Kına töreninin ardından Karacaali Leb-i Derya Garden’da düzenlenen kır düğünü konseptli düğün töreni siyaset, iş, sivil toplum örgütü ve medya çalışanlarından çok sayıda kişiyi de bir araya getirdi.
Nurten ve Şerif Ahmet Sarıkaya çiftinin oğulları Feyzi Sarıkaya ile Mükerrem ve Adnan Cabi’nin kızları Pelin Cabi’nin düğün töreni tıpkı nişan ve nikah törenleri gibi yoğun ilgi gördü. Alkışlar arasında özel bir dans şov ile Leb-i Derya Garden’a giren genç çifti akrabaları, arkadaşları ve sevenleri yalnız bırakmadı. Dansın koreografisini tamamen kendileri oluşturan genç çift uzun süre büyük alkış aldı.
Düğün pastasını kesip, ilk danslarını çeşitli dans figürleriyle mutluluk şovuna dönüştüren Pelin ve Feyzi Sarıkaya çifti kendilerini bu mutlu günlerinde yalnız bırakmayan sevenlerinden yoğun alkış aldı.  Gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam eden düğün sonrası hayatlarını birleştiren genç çift dünya evine girdi.









Yorum Gönder

Görüşlerinizi bildirin

Daha yeni Daha eski