Ticaret Borsası TOBB’un 75. Genel Kurulu’na katıldı

75. Genel Kurul Toplantısı’na Gemlik Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Özden Çakır, Meclis Başkanı Mustafa Doğan , TOBB Genel Kurul Delegesi Erkan Sarışen ve Genel Sekreter Bahadır Selvi katılım gerçekleştirdiler.
Genel Kurul’un 1. gününde tüm oda ve borsaların içerisinde bulunduğu yöresel ve coğrafi işaretli ürünlerin sergilendiği stantlar açıldı. Gemlik Ticaret Borsası COĞRAFİ İŞARETLİ GEMLİK ZEYTİN’lerimizi standında katılımcıların beğenisine sundu.
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ve TOBB Başkanı M. Rıfat Hisarcıklıoğlu standa ziyaret gerçekleştirip Marmara’nın İncisi Gemlik Zeytini’miz hakkında beğenilerini belirtip Coğrafi İşaret’in önemine vurgu yaptılar.
75. Genel Kurul’un 2. günü TOBB ETÜ’de devam etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleşen 75. Genel Kurul’da ülkemizin geleceği için var gücüyle çalışan Türk iş dünyası bir araya geldi. Yapılan konuşmalarda Oda ve Borsalar için ortak sorunlar dile getirilerek, sağlanabilecek pozitif yönlü çalışmalara değinildi.

1 Yorumlar

Görüşlerinizi bildirin

  1. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, Ticaret Odaları, Sanayi Odaları, Ticaret ve Sanayi Odaları, Deniz Ticaret Odaları ve Ticaret Borsaları'nın birleşmesiyle, 5174 sayılı Kanun ile kurulmuş, tüzel kişiliğe sahip, kamu kurumu niteliğinde meslek üst kuruluşudur.
    Ülkemizin önemli ve başarılı kuruluşlarından bir tanesidir. sanal pos eklentisi

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski