Necati Yılmaz, AK Parti olmasa aç kalırsınız




Gemlik AK Parti eski ilçe başkanı Necdet Yılmaz, sosyal medyaya yaptığı açıklamada resmen şunu demek istiyor AK Parti olmasa Gemlik aç kalır misali cümleler vurguladı.

ANLAŞILDI 5 YIL BÖYLE BOYA BADANA İLE GEÇECEK
19 Mayısta'ta taşları, gençleri boyayan  Gemlik Belediye yönetimi, şimdi halkın gözünü boyamaya çalışıyor. Belediyenin borçlarını asmış. Sadece 1 örnek vereyim yalan olduğunu anlayın. Daha temeli atılmamış toplu konut etabını bile borç yazmışlar. Bilmiyorsanız ben söyleyim atmayın temeli, yapmayın toplu konut olmasın borç..Siz boyamaya devam edin. Yapmayı beceremeyeceksiniz anlaşıldı. Bu arada toplu konutdan 80 milyon da alacak var. .

KAZANIN DOĞURDUĞUNA İNANIYORSUN DA.. ÖLDÜĞÜNE NİYE İNANMIYORSUN..
Refik Yılmaz'ın yaptırdığı Cemil Meriç Kültür merkezinde programlar yap,ramazan mübarek gün 7 kocalı hürmüz oynat, onun yaptırdığı Şifa hatun sağlık ocağına git, özel hastane konforunda devlet hastanesinde ana-babanı yatır,
Kapalı pazar yerinde sıcaktan yağmurdan etkilenmeden pazarını hallet, sonra git yaptığı parkta otur, engelsiz kafede çayını iç,  yetmedi çocuğunu Recep Tayyip Erdoğan Spor tesislerinde  spor yapsın , okulunda beden eğitimi dersini Naim Süleymanoğlu  kapalı spor salonunda yapsın, yapılan okullar sayesinde çocuğun 20 kişilik sınıflarda eğitim görsün, Mehmet Akif kültür merkezinde etkinlik yap, sabah sporunu bu dönemde yapılan sahilde yap, kılıyorsan cumayı sokakta kaldırımda değil Asım Kocabıyık camiinde kıl, Refik yılmaz'ın kamulaştırdığı beleş otoparka aracını park et..hak vaki geldiğinde beleş belediye imamları yıkasın paklasın..defnetsin..sonra da git AVM'ye yalanlarla dolu borç listesi as..2009 da olduğu gibi götürecekler de zemin hazırlıyorlar..

Yorum Gönder

Görüşlerinizi bildirin

Daha yeni Daha eski