Mehmet Uğur Sertaslan, Belediye çalışanlarıyla iftarda buluştu



Belediye çalışanları iftarda buluştu
Gemlik Belediyesi çalışanları iftarda programında bir araya geldi.
Gemlik Belediyesi çalışanları ve ailelerinin bir araya geldiği iftar yemeği Pırıltı Düğün Salonu’nda gerçekleşti. Yaklaşık bin kişinin ağırlandığı iftara Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan da eşi ve çocuklarıyla katıldı.
Konuklar salona girerken arka planda ney ile İslami ezgiler seslendirilirken Türk Bayrağı ve Gemlik Belediyesi logosunun olduğu görseller de kürsüde yer aldı.
İftardan sonra konuşan Başkan Sertaslan, Ramazan Ayı’nın son günlerinde belediye çalışanları ile birlikte iftar yapmaktan mutluluk duyduğunu belirterek Gemlik Belediyesi’nin çok büyük bir aile olduğunu söyledi. Başkan Sertaslan çalışanların bayramlaşma programının nasıl yapılmasının gerektiğini ise bizzat çalışanlara sordu.


Programı personele sordu, karar aldı!
Konuşmasında personel bayramlaşmasının nasıl yapılması gerektiğine hep birlikte karar vermek istediklerini dile getiren Sertaslan, bayramlaşma programı olup olmamasını çalışanlara bıraktı. Programı esprili bir dille oylamaya sunan Sertaslan, iki sonucun da birbirine yakın çıkmasından sonra “istemeyenlere tekrar soruyorum, bizi bayram sabahı çoluğumuz çocuğumuz ailemizden ayırmayın, bayramlaşma yapmayın diyenler kimler” diye sorması üzerine bu kez salonun neredeyse hepsi program yapılmaması yönünde karar verdi. Konukların neşeli anlar yaşadığı oylama sonucu program yapılmayacağını söyleyen Sertaslan kürsüden ayrılmadan herkesin bayramını kutladı.






Yorum Gönder

Görüşlerinizi bildirin

Daha yeni Daha eski