Gemlik İlçe Kaymakamında Eğitim Bir Sen’e  Ziyaret



Gemlik İlçe Kaymakamı Kemal İnan Eğitim-Bir Sen Gemlik İlçe Temsilciliğine Ziyarette bulundu.



Gemlik İlçe Kaymakamı Kemal İnan’ın İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Duran ile Şube Müdürleri Nihat Ergül ve Adem Şahin ile birlikte Eğitim Bir Sen’e yaptığı ziyaret yaklaşık iki saat sürdü.

Eğitim-Bir-Sen Gemlik İlçe Temsilcisi Halil Gemici, Yönetim Kurulu üyeleri, çok sayıda okul   idarecisinin hazır bulunduğu ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Sendika binasında samimi sohbet havası içerisinde geçen ziyarette Gemlik ve ülkenin eğitimle ilgili sorunları ve çözüm önerileri konuşuldu.

Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Gemlik Temsilcisi Gemici ziyaretlerinden dolayı Kaymakam İnan’a teşekkür ederek sendikanın çalışmaları hakkında bilgiler aktardı. Gemici yaptığı konuşmada Eğitimin en büyük paydaşı olan Eğitim Bir-Sen’in   eğitim-öğretim süreci ile ilgili çözümün bir parçası olduğunu; Memurlarla ilgili en büyük sivil toplum örgütü kimliği ile memurları, öğretmenleri ve toplumu ilgilendiren her türlü konuda sağ duyulu bir biçimde  elini taşın altına koyarak  üzerine düşeni yaptığı ve yapacağını vurguladı.

Gemlik İlçe Kaymakamı Kemal İnan’da ziyarette yaptığı konuşmada   Gemlik’te okullaşma oranını iyi gördüğünü ifade ederek eğitim kalitesinin daha yukarılara çıkarmak için çalışmalara devam edeceklerini ifade etti.

Karşılıklı görüş alışverişi içerisinde geçen ziyarette Gemlik’te Anadolu Liselerine ayrılan kontenjan fazlalığı nedeniyle meslek liselerinin kontenjanlarının dolmaması, ilçede açılması planlanan liselerin durumu gibi konular görüşüldü.

Ziyaretin sonunda EBS Gemlik Temsilcisi Halil Gemici Kaymakam Kemal İnan’a İznik çinisi işlemeli tabak hediye etti.




Yorum Gönder

Görüşlerinizi bildirin

Daha yeni Daha eski