SERTASLAN, “ORTAK ADIMLARLA GEMLİK’İ İLERİYE TAŞIYACAĞIZ”

Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, Gemlik Ticaret Odası Başkanı Paşa Ağdemir ve yönetimi ile Genel Sekreter Agah Arda ve Meclis Başkanı Hasan Yıldırım’ı başkanlık makamında ağırladı. Ziyarette Gemlik için atılacak adımlarda birliktelik vurgusu yapılırken, Başkan Sertaslan Gemlik’te bulunan kurumlarla yapılacak istişare ile Gemlik’i hep beraber ileriye taşıyacaklarını belirtti.
Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Paşa Ağdemir, Yönetim Kurulu, Genel Sekreter Ağah Arda ve Meclis Başkanı Hasan Yıldırım göreve seçilen Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan’ı kutlayarak görevinde başarılar diledi.
Ağdemir, “Yanınızda olacağız”
Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Paşa Ağdemir, Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan’ın her zaman yanında olacaklarını belirtirken yeni görevi için tebrik ederek Gemlik için atılacak adımlarda destek vereceklerini ifade etti. Ağdemir konuşmasının devamında, “Gemlik için ortak istişare kültürünü her zaman önemsiyoruz. Benim arzum ilçemizde bulunan ilçemizde bulunan kurumlarla ortak istişare yaparak Gemlik’i yönetmenizdir” dedi.
Başkan Sertaslan, “Kenti tüm bileşenleriyle yöneteceğiz”
Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan ise Gemlik’i tüm bileşenleriyle yönetmek istediklerini ve ortak akılla yönetmeye önem verdiklerini ifade ederken, Gemlik’in de arzusunun bu şekilde olduğunu da belirtti. Gemlik’in Türkiye’nin ekonomisinin özellikle limancılık sektöründe lokomotiflerinden de biri olduğunu söyleyen Sertaslan, ilerleyen günlerde fabrikaların ve limanların insan kaynakları sorumlularıyla bir araya gelme isteğini Başkan Ağdemir’e iletti. Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan konuşmasının devamında, “Belediye olarak vatandaşlarımıza, kurumlarımıza, STK’larımıza, muhtarlarımıza ve o konu kimi ilgilendiriyorsa ona sormadan iş yapmayacağız. Gemlik’in barışın ve huzurun kendi olarak anılmasını istiyoruz. Biz büyük bir aileyiz” dedi.
“Sanayiciyle bir araya gelmek istiyorum”
Gemlik Serbest Bölgesi’nin Türkiye’nin ekonomik kalkınmasında büyük bir pay sahibi olduğunu ama bunun Gemlik’te yaşayan vatandaşlara istihdam olarak yansımadığını belirten Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, “On servis aracı hareket ediyorsa sadece iki araç Gemlik’e geliyor. Bu işverene ekstra maddi külfet getiriyor. Gemlik’te bulunan fabrikaların insan kaynakları müdürleriyle bir araya gelerek bunun nedenleriyle ilgili toplantı yapmak istiyorum. Serbest bölgedeki istihdamdan Gemlik için gerekli payı alamıyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.
Ziyaret günün anısına çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

Yorum Gönder

Görüşlerinizi bildirin

Daha yeni Daha eski