Sertaslan, "Belediyenin borçlarını kalem kalem açıklayacağız"

Sertaslan, "Belediyenin borçlarını kalem kalem açıklayacağız"

Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan Belediye Meclisi’nde konuştu. Belediyenin bir borç yükü altında olduğunu ve bu borçları kalem kalem açıklayacaklarını da belirtti.

Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan Belediye Meclisi'nde gruplara hitaben konuşma yaptı. Belediyenin sıkıntılı bir süreçten geçtiğini ifade ederken, Belediyenin borçlarını da kalem kalem açıklayacaklarını söyledi. Geçmiş dönem belediye yönetiminin har vurup harman savurduğunu sözlerine ekleyen Başkan Sertaslan, “Hep beraber mücadele edilerek Gemlik'in kaybedilen yılları geri getirilecek” dedi .

Çok sıkıntılı bir süreç olduğunu ve bu süreci el birliğiyle aşılacağını ifade eden Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, Parti gruplarının geçmiş dönem için sordukları tüm sorulara da cevap verileceğini belirtirken, Gemlik Belediyesi’nin bulunduğu borç yükü sebebiyle sorunlu ve sıkıntılı bir dönemde olduğunu da söyledi. Gemlik’te, ilçesini çok seven insanların yaşadığını ve parti ayrımı yapılmaksızın tüm belediye meclis üyelerine de çok güvendiğinin altını çizen Başkan Sertaslan, “Kendisinin samimi olduğun da ve belediyede ne olup bittiğini belediye meclis üyelerine şeffaf bir biçimde açıkladığı sürece söz konusu Gemlik olduğunda benimle beraber ve canla başla mücadele edeceksiniz.  Ben samimi olduğum ve sizlere ne olup bittiğini açıkladığım sürece söz konusu Gemlik olduğunda benimle beraber canla ve başla mücadele edeceğinize inanıyorum” dedi. Başkan Sertaslan, sürecin en başından beri olaya parti yönünden değil Gemlik yönünden baktıklarını da sözlerine ekledi.

Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, geçmiş dönemde belediyede har vurup harman savurma dönemi yaşandığına dikkat çekerek, bundan önceki belediyelerin biriktirdiği sermaye ve taşınmazların bir amaç uğruna değil bir hayal uğruna satıldığına vurgu yaptı. Geçmiş dönemde parti gruplarının eski belediye başkanını uyardıklarını ama dinlemediklerini dile getiren Başkan Sertaslan, “Bizler hep beraber mücadele edip Gemlik’in kaybolan yıllarını geri getireceğiz “ diyerek sözlerini tamamladı.

Meclis, faaliyet raporu ve çiftçi malları heyetlerinin seçiminin ardından sona erdi.


Yorum Gönder

Görüşlerinizi bildirin

Daha yeni Daha eski