ŞAMPİYON GEMLİKBELEDİYESPOR



2018-2019 Futbol Sezonu (U-15) Kategorisi (A) Grubunda mücadele eden Gemlik Belediyespor, İstanbul Evrenspor’u 3-1 mağlup ederek şampiyon oldu.
Kocaeli grubundaki ilk maçında Sakaryaspor’a karşı 2-0’lık skorla galip gelen Gemlik Belediyespor U-15 takımı,  normal süresi 2-2 biten grubun ikinci maçı İstanbul Altınovaspor’u penaltılarla 5-4 mağlup etti.
Yarı final müsabakasında bir diğer Bursa takımı Arabayatağıspor’u ezip geçen Gemlik Belediyespor’un altın ayakları final maçında İstanbul Evrenspor ile karşı karşıya geldi. Baştan sona üstün oynadığı karşılaşma sonunda İstanbul Evrenspor’uda 3-1 mağlup eden Gemlik Belediyespor, Kocaeli grubunu şampiyon olarak tamamladı.
Gençleri elde ettikleri başarıdan dolayı tebrik eden Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, sporun dostluk barış ve kardeşlik olduğunu hatırlatarak, “Elde ettiğiniz şampiyonlukla hem bizim hem de Gemlik’in gururu oldunuz.Ben başta sizleri yetiştiren aileleriniz olmak üzere Belediyespor yönetici, antrenör ve emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum. Gemlik Belediyesi olarak her zaman yanınızdayız ve yanınızda olmaya devam edeceğiz. Yolunuz açık ve başarılarınız daim olsun ” dedi.



Yorum Gönder

Görüşlerinizi bildirin

Daha yeni Daha eski