ZEYTİNSPOR GALİBİYETİ UNUTTU: KENDİ SAHASINDA ADANA İDMANYURDU'NA FARKLI MAĞLUP OLDU

Bayanlar Türkiye Birinci Ligi'nde mücadele eden ilçemizin tek bayan futbol takımı Gemlik Zeytinspor, kendi evinde ağırladığı Adana İdmanyurdu'na mağlup olarak kötü gidişatını sürdürdü

Bayanlar Türkiye Birinci Ligi'nde ilçemizi temsil eden tek bayan futbol takımı olan Gemlik Zeytinspor, geçtiğimiz hafta Gemlik Atatürk Stadı'nda Adana İdmanyurdu Bayan Futbol Takımı ile karşı karşıya geldi. Tamamen genç oyunculardan oluşan bir kadroyla mücadele eden temsilcimiz, kendi seyircisi önünde oynadığı zorlu müsabakada güçlü rakibine direnemedi.

Adana Ekibi İkinci Yarıda Farkı Açtı

Müsabakaya istediği oyunu yansıtarak başlayamayan Gemlik Zeytinspor, mücadelenin ilk devresini 1-0 geride kapattı. İkinci yarıya oldukça hızlı ve etkili bir giriş yapan taraf ise konuk ekip Adana İdmanyurdu oldu. İkinci devrede ardı ardına bulduğu üç golle farkı açan Adana temsilcisi, sahadan net bir skorla galip ayrılarak Gemlik'ten üç puanla dönen taraf oldu.

Kırmızı Kart ve Kaçan Penaltı

Zeytinspor'un ligde üst üste aldığı mağlubiyetler takım üzerinde gözle görülür bir moral bozukluğu yaratırken, maçın son bölümlerinde hareketli anlar yaşandı. Karşılaşmanın ikinci yarısında Adana İdmanyurdu forması giyen Semra kırmızı kart görerek takımını sahada eksik bıraktı. Temsilcimiz Gemlik Zeytinspor ise müsabakanın 86. dakikasında Elif’in ayağından kazandığı penaltı vuruşunu gole çeviremeyerek maçtaki teselli golü şansını da değerlendiremedi.

Yalçın FINDIK

Yorum Gönder

Please Select Embedded Mode To Show The Comment System.*

Daha yeni Daha eski